Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тренер.Класика. 20 минути на ура, со малку среќа може и 3 гола да им натрпаме... после од 20 до 90 распад систем. Ви вика Ио, на оваа екипа и фали карактер, и фалат играчи со мадиња и ни фали лидер во средината. Гледај ги Болоња, дрпаат за дрес, прават прекини, се борат... ние оставаме некои деца да ни шутираат од кај стигнат, пошто што има ја да го бркам, бркај го ти, од таму шутирај колку сакаш...
Чекај, не оди тоа така. Прво треба да го скоцка тимот за 3-5-2. После добива отказ, па земаме нов тренер кој преферира 4-4-2 и така...И тренер.
Ми се смачи...не знам од кај да почнам...жими се многу сакам да изгубат и од Верона и од Торино..ама нема да се случи тоа бидејќи сега ќе изиграат максимално за после за со Спал да се посерат....ми се смачи да ги гледам Гаљардини,Кандрева и Ди Амброзио...цела средина е за менвање а ние се тешиме демек ете средината се скоцка...не Тонали...Тонали,Алкантара,Ракитич и уште пола Јувентус да го купат пак ќе завршат 4-то место...има нешто проклето во оваа екипа...не е можно секоја година истото да се случва
па за ова до тука и не треба тренерНајискрено не гледам што од ова не можеше и Спалети да го достави... Со средина Броз-Весино-Гаљардини играше човекот за разлика од 11 милионскиот на кого 400 играчи му купија и пак е на бод од 4то место. Еве ај нека ме демантира некој ако грешам, се да му ебам во пичка. Урко ти не смееш да ме цитираш да не ти ебам матер.
Е за ова што го изјави Конте денес одма би го избркал и би го ставил Стратев до крај на сезона. Гомното изјавило дека Интер не е голем тим, АБЕ МАЈКАТА ДА ТИ ЈА ЕБАМ ЈАС НА ТЕБЕ У ЦЕНТАР ПИЧКА. Жими се мислам дека е крт човеков, да му ебам крвта одвратна. Ај мрш од клубов да ти ебам гомното.
Pa so ostavka nikoj ne ni cica plata. Samo ako popie otkaz.Само се надевам дека ако има ваков бродолом и наредна сезона дека со бел образ сам ќе си даде оставка без да цица плата наредни 3 години додека не најде нов тим...