Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.355
- Поени од реакции
- 13.514
Фигуративно кажано броНека, нешто не ми се качува никаде.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фигуративно кажано броНека, нешто не ми се качува никаде.![]()
Сите 6 ќе ги платат на 19ти август.Зомер има буквално клаузула од 6М евра, и тука завршува муабетот дека Баерн ќе кажел цена каква што сакаат.![]()
Абе ова ми е многу лудо сценарио што го прочитав негде.Зомер има буквално клаузула од 6М евра, и тука завршува муабетот дека Баерн ќе кажел цена каква што сакаат.![]()
Абе ова ми е многу лудо сценарио што го прочитав негде.
Интер нејќел да ја активира клаузулата од поштовање према Баерн, сакале да ги испоштуваат така што ќе отворат преговори, да се слушне и нивниот збор.
Е сеа нивниот збор е, да си најдеме замена па ќе ви спуштиме миљонче и носете го.
Надреален клуб, не постои вакво нешто нигде на светот жими се.![]()
Неточно. Исто ти е.Единствена причина гледам во тоа што ако се договориш да платиш клаузула, мора да ја платиш наеднаш, и по ФФП, иде целата во една година како трошок.
Доколку се договориш со Баерн на плаќање на рати, можеш тој износ да го поделиш во повеќе години.
15m plus Fabijan, mladinec, so bajbek klauzula i ovoj taka nesto, ama od iskustvo bi pocekal, ja mislev gotovo naredena e ama uste treba da padne dogovor so Udinese. Bi trebalo da se realizira ova zasto sve dogovorile so igracot i insistiral da dojde vo Inter, a dali vakov ke e finalniot dogovor ili ne ke vidime.Каков е договорот на вашите за Самарџиќ? Г
леам скоро готово е за у Интер ама не видов нигде цена и начин на исплата.
Коска играч земавте, многу го сакав у Милан