Дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Нешо шо го читаш а не ти е јасно зашо не е гласно

еве ти уште еден збор шо и јас не го знам

Федерфуфна?

Virus напиша:
Нешо шо го читаш а не ти е јасно зашо не е гласно

еве ти уште еден збор шо и јас не го знам

Федерфуфна?

Па ако не ај и швајцбрцна.

тоа ти е кога се швајцува а ти го брцаш во металот за да видиш дали е топло :pos:

МОБИЛЕН

Многу практична направа која ти овозможува да стапиш во контакт со други особи од скоро секое место.

Џамлија

П.С. вирус дај објасни им на луѓето што се федерфуфна и цинцилатор , греота вакак незапознаени да ги оставиш, мене ме мрзи да ги објаснувам :)

Стаклено тело кое можеш да го замениш со тестиси а сепак да си играш :pos:

Мрсул

Пс абе чоек пишувам проект по македоски сеа и истовремено пишувам тука а и на 3 на мсн им пишувам така да пиши сееа ти јас имам многу работа Фала одпосле :pos: :lud:

Зелена заебана течност која се појавува кога носот нешо те заебава, а фудбалерите користат специјална техника :pos: за негово отстранување

мајмун

Jас во втора смисла на зборот (барем сум си искрен)

ПАЈАК

Posebno zivotince so nekoja negova cudna filozofija dodeka plete mrezi i patem najsiguren nacin deka ke iznudis vrisok ako i go pokazes na ligla!

fantazija

Нешо шо сакаш, ама нема !

кафе

mmm ubavo muabet zadovolstvo so bliski luge sto ti gi kazuvaat tracevite sto sakas da gi cues a ponekogas vo literaturata se definira i kako dobro sredstvo za treznenje i razdremuvanje!!
A da ima i druga edna magicna i vizionerska dimenzija pa moze da ja predvidi idninata i da ti predvidi koga ke si fanes decko!!

solce

Купуваш домати од пазар и правиш Салце надвор на Сонце.

Фиока

del od biro koj se povlekuva i izvlekuva i sluzi za vo nego da se stavat knigite za u skoloooo....

zakacalka

Нешто што те глочка кога ќе облечеш сако набрзинка и дури на свадба при играње оро приметуваш дека си закачил нешто.

Лифт

Prevozno sredstvo, odi gore, dolu, pa nazad :):)

Radio.....

radio e naprava koja sluzi za slusanje muzika koja se pusta nekade na drugo mesto..radio ANTENNA 5-najdobroto radio vo Makedonia

cedevita

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom