M
MrzaRules
Гостин
Овој ни самиот себеси не си верува во ова шо го кажува, ако знае и он шо кажува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечкото е фејкер и скамер ама нема потпросечен ајкју.Станува збор за човек со потпросечен IQ.![]()
Ama i ti si izglea dosta ojden so IQ vo nadolna tockaivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija
А ти брату од кај си бе? По дијалектите како од Шутките да доаѓаш?ivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija
Доказ братче камо ти?!ivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija
Дечкото е фејкер и скамер ама нема потпросечен ајкју.
ivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija
Пријави го кај Тодоров на огласот,двајцата ќе бидат неверојатен тандем...ivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija
ne go znam toj todorov od kaj e--- надополнето: 18 ноември 2012 во 11:49 ---Пријави го кај Тодоров на огласот,двајцата ќе бидат неверојатен тандем...
kakov tim be jas sum od strumica novo selo ivan iscelitel mi pomogna jas mu bev pacient mi go spasi zivotot razbiras li be ti---------na kolku luge im go spasuva zivotot i zdravjeto svesni li ste i toa bespari i iii gledajte guzvi po iljadnici luge so e so vas be narode celot svet odi kaj ivan iscelitelotОтсекогаш мислев дека Иван фунционира сам. Не ни помислив дека зад него стои цел ПР тим.
Јасно ни е дека си пациент...Мислам негов пациент,да не ме сватиш погрешно...kakov tim be jas sum od strumica novo selo ivan iscelitel mi pomogna jas mu bev pacient mi go spasi zivotot razbiras li be ti---------na kolku luge im go spasuva zivotot i zdravjeto svesni li ste i toa bespari i iii gledajte guzvi po iljadnici luge so e so vas be narode celot svet odi kaj ivan iscelitelot