Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Image094.JPG

Image099.JPG

Image104.JPG

:icon_lol:

NARODE NAS IVANCO DZOA GO GLEDAH NA TV I TOA NA KANAL 5 TV VO EKSTRA EKSKLUZIV OD 23.04.2013 GODINA POZNATA SVETCKA PEJACKA I ZVEZDA ZBORE ZA IVAN ISCELITEL POGLEDNETE....................................................................................http://www.kanal5.com.mk/vozivo.asp

NARODE NAS IVANCO DZOA GO GLEDAH NA TV I TOA NA KANAL 5 TV VO EKSTRA EKSKLUZIV OD 23.04.2013 GODINA POZNATA SVETCKA PEJACKA I ZVEZDA ZBORE ZA IVAN ISCELITEL POGLEDNETE....................................................................................http://www.kanal5.com.mk/vozivo.asp

Чудно, и неговата екселенција - Иван, исто така при неговите возвишени обраќања кон рајата го употребува ''светЦки''

Но убеден сум дека е само случајно :)

Чудно, и неговата екселенција - Иван, исто така при неговите возвишени обраќања кон рајата го употребува ''светЦки''

Но убеден сум дека е само случајно :)
Море ако е навистина он нека даде малце кеш бидејќи му отворив тема и го изрекламирав на најпознатиот форум,а ете од Acid има и ветено банер вечен на кајгана за него ако излевитира (претпоставувам ќе се пренесува онлајн на кајгана):icon_mrgr:

Му се јавивме со другарче на исцелителов, се јави ТОЈ и ни рече дека е грешка и дека е Трачје од Струмица..... сречен ден

ETE SO VI ZBOREH A IVANCO SLAVEN SVETCKI A MAKEDONCE PUCA OD MUKA...........................................................................

ETE SO VI ZBOREH A IVANCO SLAVEN SVETCKI A MAKEDONCE PUCA OD MUKA...........................................................................
ahahhaahaahahhaahhahaahaahahaahahahahaahahaahhahahaahahahah
drugarce so bilo na lice mesto, gore imalo ona od trskata toa trkalceto so se mota, kacen nekoj od strana na stolica i so nekoja zica go tegnele nagore ahahahahahhah ete i se glea deka e fejk, koa go diga i ko pagja, ne pagja ispravena polozba, se oseka koga go tegnat ahahahahhahahahahahhahahaha kolku sum se smeeel :D ahahah

Иван ака goran001 имам 31 година, не сум женет а имам редовен секс со жена и сеуште наутро или на пладне зависи, се будам со ку*от насочен кон небесата дали тоа е грев?
Да си жив и здрав Иване!!!
Isus-Hristos-tajnata-vecera-MK1.jpg

Поздрав пророку...

Овај е тежок психопат,но е попаметен одколку што изгледа,се прави будала,а уствари прави промет на неедуцираното македонско население.Како и да е да бевме нормална држава Бардовци не му бегаше
--- надополнето: 25 април 2013 во 16:00 ---
сакав да го отсликам демонот во него , ама не ме бива за пеинт и ми испадна ко вол на крај :(
не дека не е вол,ама сепак повеќе му стои демонот

Ako се обрати вашето девојче кај мене и ако побара она нели по нејзина желба да и ја отвориме овааај... среќата, да има пациенти, да има работа тука тогаш и стоиме на располагање :pos:

исцелител.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom