Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NARODE NAS IVANCO DZOA GO GLEDAH NA TV I TOA NA KANAL 5 TV VO EKSTRA EKSKLUZIV OD 23.04.2013 GODINA POZNATA SVETCKA PEJACKA I ZVEZDA ZBORE ZA IVAN ISCELITEL POGLEDNETE....................................................................................http://www.kanal5.com.mk/vozivo.asp
Море ако е навистина он нека даде малце кеш бидејќи му отворив тема и го изрекламирав на најпознатиот форум,а ете од Acid има и ветено банер вечен на кајгана за него ако излевитира (претпоставувам ќе се пренесува онлајн на кајгана)Чудно, и неговата екселенција - Иван, исто така при неговите возвишени обраќања кон рајата го употребува ''светЦки''
Но убеден сум дека е само случајно![]()
Вака похумано изгледа
сакав да го отсликам демонот во него , ама не ме бива за пеинт и ми испадна ко вол на крајВака похумано изгледа![]()
ahahhaahaahahhaahhahaahaahahaahahahahaahahaahhahahaahahahahETE SO VI ZBOREH A IVANCO SLAVEN SVETCKI A MAKEDONCE PUCA OD MUKA...........................................................................
Иван да ти бил припадник на џедаите... The force flows strong in him!ETE SO VI ZBOREH A IVANCO SLAVEN SVETCKI A MAKEDONCE PUCA OD MUKA...........................................................................
не дека не е вол,ама сепак повеќе му стои демонотсакав да го отсликам демонот во него , ама не ме бива за пеинт и ми испадна ко вол на крај![]()