Што ве исфрустрира/изнервира денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Седат некои кремчишта на парк и се пијанчат. Се разбира, тие се многу јаки па не мора да фрлаат ѓубре во канти. И си заминуваат тие, па после саат време ти доаѓа цајкан и ти кења за ѓубрето кое е на 50 метри од тебе и оди објасни му дека не е од тебе, туку е од син му. Ама не, аутомаЦки ѓубрето е од нас зашто само ние седиме на парк, иако има камери поставено на секој ќош (и јас па, си правам бајрам на мозокот...што оти има кога никој не ги гледа). СФашта шета по Земјава, а највеќе срања.

Забот и заболекарот.
Како од „треба да се селам во среда“ може да се интерпретира со „дојди во четврток тогаш?“ o_O

Возењето низ град во најголемиот шпиц ме пукна до даска. Да имав двоцевка, радо би ја испразнил во некого...

Скопје 2011 како лепо звучи или Скопје и тоа шо остана од него.....................

ме фрустрира односот на денешниве новопечени газди кои се во право и тогаш кога не се во право, а не смееш да му кажеш од двапати повеќе дека не е во право оти ќе го направеш глуп каков што навистина е

Абе денес како сум наелектризирана, абе се живо и диво ме нервира. И тоа дома, недај боже да излезам надвор, ќе нокаутирам некој, абе цел град забегал, возачиве ко да возат формула, а шофериве на јсп абе се однесуваат ко секој што ќе им влезе у автобус, ко да им опцул мајка...

Абе денес како сум наелектризирана, абе се живо и диво ме нервира. И тоа дома, недај боже да излезам надвор, ќе нокаутирам некој, абе цел град забегал, возачиве ко да возат формула, а шофериве на јсп абе се однесуваат ко секој што ќе им влезе у автобус, ко да им опцул мајка...
до времето е!!! притисокот е сменет, и нервозата е присутна и за најмали работи! не потпаѓај на провокации!!!!

Starbucks i nivnoto odvratno kapucino za koe sho morav da platam 6.60 chf! wtf?
Samo doma kafe od sega natamu :D

комшијата требаше денес да оди на терен, 3 дена и 2 ноќи.... ја истриган, избрикан (горе долу) намирисан, нов доњи веш..... проклетнико фати стомачен вирус! лежи дома!

Мојата спосoбност да бидам неоргaнизирана.И да ова луѓево! What is wrong with you people? How many face you have ? One, two three... maybe ten?:mad:

Што секоја вечер се собираат пијаните фраери пред СП маркет и неможам да заспијам зашто пејат глупости и се дерат...

една дебела крава :(:(:place: ми се плаче беееее

Слабите батерии на даљинското.

некој батка се распитувал за мене....очигледно од психотерапија бара физиотерапија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom