Електронска цигара

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Мој совет до вас...не се заебавајте со вакви глупости .... или пуши или не пуши....електронски цигари пфф шо ке измислат следно електронски хероин?

Ехеее, електронскиот хероин од кога е измислен....

Многумина досега ми имаат кажувано дека си купиве електронска цигара и дека ја користеле. Се фалеа дека навистина им помогнала да ги остават цигарите или во најмала рака да не пушат по 2-3 кутии цигари на ден. Сум ги прашувал и дали имаат некои негативни влијание по здравјето и сл. но никој не се пожали дека има некаков проблем од таа цигара. Најдов во една аптека овде во Струмица таква електронска цигара за околу 3000 ден. ама сеуште неможам да се одлучам дали да купам. Некој друг со искуство да каже нешто...?

Многумина досега ми имаат кажувано дека си купиве електронска цигара и дека ја користеле. Се фалеа дека навистина им помогнала да ги остават цигарите или во најмала рака да не пушат по 2-3 кутии цигари на ден. Сум ги прашувал и дали имаат некои негативни влијание по здравјето и сл. но никој не се пожали дека има некаков проблем од таа цигара. Најдов во една аптека овде во Струмица таква електронска цигара за околу 3000 ден. ама сеуште неможам да се одлучам дали да купам. Некој друг со искуство да каже нешто...?
Пушиш цигари, зар мислиш дека има нешо понегативно од тоа? (од електронскиве цигари?)

Додека не ми даде некој да земам по некој дим или да ја позајми на еден ден, нема шанси да купам.

Некој збори 1000 некој 1800 ти 3000 денари.. На кој да му веруеш..

Електронско замарање... познато?

Воопшто не е точно ова што го зборуваат колегиве пред мене :)
Земав E-cigarette од Пазар3 за 1800 денари. Во пакувањето имаше 2 цигари, две пакетчиња рефили, полнач за во кола, за штекер и УСБ полнач.
Ја користам веќе 4-5 ден и сум презадоволен. Од две кутии намалив на 5-6 цигари дневно. Содржат никотин и глукол или нешто слично. значи нема катран, јаглерод двооксид и се што има во обичната цигара.
Сега обичната цигара ми е некако сува, без вкус, бидејќи навикнав на вкусот на електронскава цигара.
Мене ми помогна и за неа имам само добри зборови.

П.С Има вкус скоро на иста цигара. Осеќаш гребење во грлото, чуството е скоро исто
треба да ја пушиш барем еден ден за да стекнеш мислење. Со еден два дима не правиш ништо
веројатно има различни видови на електронски цигари, се немам многу распрашано но како што кажуваат горе има и од 4000 и од 1100 и од 1000 и твојте што се две во пакување за 1800. веројатно ти се погодиле добри, но не е сигурно дали се и другиве исти како твојте. затоа можеш да кажеш нешо као од која фирма се, некој посебен кон на производот итн итн?

Чекајте да ве прашам нешто.На сите кутии со цигари лепат лепенки Пушењето е штетно по здравјето и слични глупости.А зошто тогаш ѓи продаваат?Иначе јас не ни пушам :)

Има во Music shop-от, што е до Југотон , во ГТЦ на 2ри кат. Цена не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom