Бијело Дугме и Црвена Јабука @ Метрополис Арена - 8.6.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно последен пат ќе бидат? :pos:

Иако ги слушам Дугме, али со овие глупостиве како последен пат, не им одам, особени и без Бебек, ма и он да беше. Што е претерено е претерано, џоа Аца Лукас се...

Изгледа ова ќе биде еден од бендовите кои што ќе ги пропуштам...

Работата е што по 500 милиони пати кажуваат дека ќе биде последен концерт.

И шо има врска тоа што кажуваат оти е последен ? Ти смета да не ги слушаш , а си ги слишала порано, лол не ве разбирам

последен пат во Скопје беа 2008 мислам,исто во метрополис и одлично беше.
би заминал пак,и треба да се радувате ако не е последен концерт.

без Бебек ќе бидат осиромашени многу,но Дугме е Дугме,песните остануваат.
е сеа кој ќе препознае,супер.. кој не препознава нека не иде само за џурџевдан и А и ти ме изневери :)

И шо има врска тоа што кажуваат оти е последен ? Ти смета да не ги слушаш , а си ги слишала порано, лол не ве разбирам
Полека де, не се возбудувај :) Не ми смета тоа да не ги слушам. Ги отслушав многу одамна, со тоа што ми станаа досадни и изживеани. Плус созреав и не се пронаоѓам во Напиле се улице, хајдемо у планине и сличните песни.

Ili sto bi rekol Edo Maajka
A kad se isprazni kasa
bit cete 4 Asa.
Ocigledno nekoj od grupata e snemal pari :toe:

И опет и опет и опет :)
Рибља Чорба и Бијело дугме на вечита турнеја низ Македонијава наша мила и напатена :)

охооо бравос ! Ного ќе ми биде мило се да си идат во Македонија па макар и секој концерт да го најавуват како последен :baeh:

PS. Од Scream Festot само Divlje Jagode вредеа и со задоволство ќе одам ако дојдат пак оти тава на фестивалот ми беше ного кратко..сакам подолго да уживам во нивните хитови и мајсторијата на Зеле...позз

последен пат во Скопје беа 2008 мислам,исто во метрополис и одлично беше.
би заминал пак,и треба да се радувате ако не е последен концерт.

без Бебек ќе бидат осиромашени многу,но Дугме е Дугме,песните остануваат.
е сеа кој ќе препознае,супер.. кој не препознава нека не иде само за џурџевдан и А и ти ме изневери :)

Летово беа во Охрид и единствено нешто што не чинеше беа пеачите како загревање и слабата организација за влез на концертот...Што е до нив прекрасно беше...

^
А, што ви пречи насловот на концертот и тоа што е последен концерт. Што е толку битно нека дојдат колку сакат пати, докажано е дека вредат и понатаму ке останат легенди. Кажете нешто за музиката а не сте кажувале по којзне кој пат. Вреди да се оде и таму ке бидам, а ова информација за Бебек дали ќе биде присутен или само Ален и Тифа ќе бидат.

Нема никаква најава дека Бебек нема да биде! Да не го помешал некој Бебек со Брегович?:toe:

охооо бравос ! Ного ќе ми биде мило се да си идат во Македонија па макар и секој концерт да го најавуват како последен :baeh:

PS. Од Scream Festot само Divlje Jagode вредеа и со задоволство ќе одам ако дојдат пак оти тава на фестивалот ми беше ного кратко..сакам подолго да уживам во нивните хитови и мајсторијата на Зеле...позз

korn_mkd + Бијело Дугме = комбинација из снова.

Еј има ли некој купено карти, во продажба има ли ? Видов тука во Струмица има некаде, ќе проверам утре.

Но ме интересира нешто, дали само ќе бидат Ален и Тифа бидејки читам низ нетов и фејсбуков дека само они двајца ја прават турнејата , можно ли е и во Скопје да дојдат само двајцата, нема да биде интересно баш без легендата Бебек?

Најверојатно Бебек веќе си го наполнил џепчето со пари, па останаа само овие двајца да верглаат на стара слава.

Шознам нема да биде интересно. Инаку би одел и да се двајцата 400 денари биле не биле, ке си поминам убаво, ке се напијам некое пивце, ке се повеселам, мада и немало народ!

Кој ке оди од тука ? Ако сакате на пивце да се запознаеме, сепак рано е, чисто информативно да оживнеме темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom