Ако бев геј ќе легнев со...

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!Ондак јас сум лезбеј!

Ако бев геј ке легнев со.......Не сум геј и најверојатно заради тоа и не сум имал симпатија(од познатите мачки фаци)и не ме фатило мерак да легнам со некој.
Значи не сум геј и не мислам со кого би легнал ако сум геј.Ако станам геј(а не верувам на стари години оти ке ми се деси тоа оти многу мераклија сум на женско тело)тогаш ке мислам на такви работи.

Драги другари и другарици, свињи и магарици, сопартијци јас сега идам од партиски семинар во едно поле. Јас како претставник на ППА и Шлаг како претставник на ТМОРО дискутиравме среде полето и после макотрпни дискусии дојдовме до заклучок дека на Шлаг му е начукан до крај според советите на претседателот у сенка Мацедалиен.

vardarce напиша:
Драги другари и другарици, свињи и магарици, сопартијци јас сега идам од партиски семинар во едно поле. Јас како претставник на ППА и Шлаг како претставник на ТМОРО дискутиравме среде полето и после макотрпни дискусии дојдовме до заклучок дека на Шлаг му е начукан до крај според советите на претседателот у сенка Мацедалиен.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
:sekss: :sekss: :sekss: :sekss: Slack:sekss: :sekss: :sekss:

Портпароло дојде, пристигна. Формулари за пристап кај него, а за проверка на знаења кај претседателот у сенката!

Бидејќи јас сум уморен после напорните преговори (шо зорт газ овај памет имаше Шлаг шо и да кажев тешко влегуваше) јас ги напуштам партиските простории.

Аут енд ин енд аут портпарол вардаче.

vardarce напиша:
Бидејќи јас сум уморен после напорните преговори (шо зорт газ овај памет имаше Шлаг шо и да кажев тешко влегуваше) јас ги напуштам партиските простории.

Sigurno nema da ides pak na sred pole so Slag???
Sumnjiv si mi nesto?

Denes bi ja legnala Biljana Sekulovska. :)

vardarce напиша:

Океј - одмори. Бај д веј - и ја те сакам! :love3:

И јас те сакам така сопартиски ако ништо друго барем државава ќе ни оди напред :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom