СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
И ја ебев :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И тоа екстраконјугално... Е да!!! Секој ден грав не се јади така и јас - имав потреба да сменам.

На курви сум била мор!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macedalien напиша:

И тоа екстраконјугално... Е да!!! Секој ден грав не се јади така и јас - имав потреба да сменам.

Ај ма, раскажуј!

Aceva напиша:
Macedalien напиша:

Ај ма, раскажуј!

E pa sea i ti dada Aceva - ke ti kazam na PP pa ako treba za tebe i slika ke ima :lol:

Ме ебеа :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:

Почнуваш да ме интересираш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

* Macedalien slaps StenmarC po gazenceto.
* StenmarC bara uste
: Yes yes!!!! Slap me more babe!!!

Macedalien напиша:
StenmarC напиша:

Почнуваш да ме интересираш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

* Macedalien slaps StenmarC po gazenceto.
* StenmarC bara uste
: Yes yes!!!! Slap me more babe!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Стенмарк не седам до тебе у кола, за накај охрид

Да ми е жива и здрава раката, ама со лева е поубо, како друг да те онади, хехехе 8) :lol:

И после се чудиш Стенмарк зашто ве викам пијаничишта а не ебачишта? Туку тебе те ебеле, ај океј ако зачестиш ке те прекрстам :lol: :lol: :lol: Иначе не се потресувајте не мора да значи дека маж го ебел, може го собрала некоја да го искористи :(

Ај, ај сега па и ти Дивајн, дали некој или некоја не е важно, важно е да се распалите сега таму, сите вие, онака, групно, пријателски, да сликате и да видиме послем. Па дали некој ебел или го ебеле, не е битно. Важен е сексот, дека се случил. Нели.

Ех сега и ти ... не е некој најавен собир за да има слики, иако ќе сме повеќе луѓе ... ќе мора да те копка ... а секс незнам дали ќе падне ... секако дека има шанси дека повеќе жени ќе има ама што знам ... останува да видиме што ќе пишат утре присатните вечерва :lol: :P

Најавен, ненајавне, сликајте. А само ако не сте имале секс, ќе се налутам. па, да га јебем, куп женишча сте, дајте им на гревојте!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom