СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Што ебање сум и дал на рукава :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
Што ебање сум и дал на рукава :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blaze si i :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЦЦЦЦЦ
Значи овие што се 3та смена по ова нет кафињава .... мх мх мх :P :P :P :P :P :P
Абе не може човек на раат да се пофали, одма да искоментирате. Знам како ви е... криво ви е пошто вас раката не ви пружа такво задоволство :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
ЦЦЦЦЦ
Значи овие што се 3та смена по ова нет кафињава .... мх мх мх :P :P :P :P :P :P
Абе не може човек на раат да се пофали, одма да искоментирате. Знам како ви е... криво ви е пошто вас раката не ви пружа такво задоволство :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jas ne sum treta smena nikade :D A ne se sekiraj, samo ti fali se, nie sme tuka za da spodelish so nas :D A ne mozesh da znaesh nashata raka kakvo zadovolstvo ni dava :D

FortunE напиша:
A ne mozesh da znaesh nashata raka kakvo zadovolstvo ni dava :D

Ако збориме за прстите, ондак знам дека е мало, а ако е за раката.... тогаш зависи до каде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
FortunE напиша:
A ne mozesh da znaesh nashata raka kakvo zadovolstvo ni dava :D

Ако збориме за прстите, ондак знам дека е мало, а ако е за раката.... тогаш зависи до каде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D aj da ne puknish, me iznasmea :D :D

StenmarC напиша:
Ааааа значи тука да се фалиме ... ок

ЕПА ВЕЧЕРВА ЌЕ ЕБАМ НЕШТО, ПА МАКАР И ЖЕНСКО

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A po obicaj nesto drugo ebis? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devilish Angel напиша:
Ma toa od alkoholot i bilo garant, zatoa zaboravila na kafeto. Fortune ne me karaj za alkoholot znajsh deka e od opravdani prichini ali ima vreme ke nadohnadam za sve :)
Aceva, bevme na kafence pa zavrshivme so alkohol. Za zal so nishto drugo ne zavrshivme nikoja :cry: nemavme takva sreka .. ali nareden pat .. vetuvame deka ke se popravime :D

Како мислиш за жал никоја со ништо друго не завршила? Неможев да ви пишам вчера, тоа незначи дека завршив со ништо. :x :lol: :lol: :lol: :wink:
Ацева ... тебе ти беше поубаво или мене? :lol: :lol: :wink:

Acid напиша:
Пеери, незгодно ми е... :?

Како бе незгодно? Нели не се важи да ебеш а да не споделиш со другарчињата? Јас и Ацева скршивме мраз ... нормално ... а вие ако сте "ебачишта" како што би рекол Стенмарк, повелеле без срам :lol: :lol: :P

divine напиша:
Acid напиша:
Пеери, незгодно ми е... :?

Како бе незгодно? Нели не се важи да ебеш а да не споделиш со другарчињата? Јас и Ацева скршивме мраз ... нормално ... а вие ако сте "ебачишта" како што би рекол Стенмарк, повелеле без срам :lol: :lol: :P

Eve jas ne se sramam, vo sabota ja ebav kalja vo trskite pokraj ezerono Ohridsko :p,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom