Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova e diskriminacija! I zenite ebat, zatoa kjuti siGizo напиша:оваа тема би требало да биде за машки, за женските би требало да биде "ме ебеа"отворете си нова тема
![]()
FortunE напиша:Ova e diskriminacija! I zenite ebat, zatoa kjuti siGizo напиша:оваа тема би требало да биде за машки, за женските би требало да биде "ме ебеа"отворете си нова тема
![]()
![]()
Znaesh deka ne mozam da kjutam za nekoi rabotiGizo напиша:знаев дека одма ке ме нападнеш![]()
FortunE напиша:Znaesh deka ne mozam da kjutam za nekoi rabotiGizo напиша:знаев дека одма ке ме нападнеш![]()
Se izvinuvam ako se navredi od mojot napad, vo koj gi branev zenite koi ebat
![]()
![]()
Gizo напиша:FortunE напиша:Ova e diskriminacija! I zenite ebat, zatoa kjuti siGizo напиша:оваа тема би требало да биде за машки, за женските би требало да биде "ме ебеа"отворете си нова тема
![]()
![]()
знаев дека одма ке ме нападнеш![]()
Pa, nema potreba da me branat, se slozuvaat so meneGizo напиша:FortunE напиша:Znaesh deka ne mozam da kjutam za nekoi rabotiGizo напиша:знаев дека одма ке ме нападнеш![]()
Se izvinuvam ako se navredi od mojot napad, vo koj gi branev zenite koi ebat
![]()
![]()
ама нешто другиве не те бранат![]()
Гижо - добијаш васпитна по њушкица :evil:Gizo напиша:оваа тема би требало да биде за машки, за женските би требало да биде "ме ебеа"отворете си нова тема
![]()
FortunE напиша:Pa, nema potreba da me branat, se slozuvaat so meneTuku, ajde nazad na temava
![]()
Pa si kazav jas pogorea-pin-dim напиша:FortunE напиша:Pa, nema potreba da me branat, se slozuvaat so meneTuku, ajde nazad na temava
![]()
A temata beshe Sto si deneska ebel/ebala)
FortunE напиша:Pa si kazav jas pogorea-pin-dim напиша:FortunE напиша:Pa, nema potreba da me branat, se slozuvaat so meneTuku, ajde nazad na temava
![]()
A temata beshe Sto si deneska ebel/ebala)
Ti treba da se izjasnish vo vrska so temava
![]()
Gizo напиша:оваа тема би требало да биде за машки, за женските би требало да биде "ме ебеа"отворете си нова тема
![]()
Devilish Angel напиша:Gizo напиша:оваа тема би требало да биде за машки, за женските би требало да биде "ме ебеа"отворете си нова тема
![]()
Na deneshno vreme i zenite ebat, ne se sekogash ebeniVhera Eko i so primer ti dokaza deka e taka
![]()