СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Done. Божествена, пиши рецка.
Ја ко ќе добијам партијска, ја извршујем.
Полово зрел мажјак, средни години, со обврски.
Три на четири, као оверол оценка, што и не е лошо за прв пат, ама не верувам дека ќе има втор пат.
Ај сеа, ми се мижи.

јузер напиша:
Полово зрел мажјак
Си се спарила со него велиш а? Ќе има ли кучиња? :lol:
Кондоми сине. Ги имало и во времето кога ти си се десил. Не знам зошто твоите штеделе, ќе имаше едно куче помалце. :lol:

Aceva напиша:
јузер напиша:
Полово зрел мажјак
Си се спарила со него велиш а? Ќе има ли кучиња? :lol:
Кондоми сине. Ги имало и во времето кога ти си се десил. Не знам зошто твоите штеделе, ќе имаше едно куче помалце. :lol:

:P :P :P :P :P :P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да штедам осмех, еве Ингемар Ацев Стенмарк се насмеа и за мене. :lol:

Еј, тапа! Овде никој никого не ебе :shock:

Divine misleshe deka denes tuka ke se istaknam so muabet, no ke ja razocharam :D

FortunE напиша:
Divine misleshe deka denes tuka ke se istaknam so muabet, no ke ja razocharam :D
Не знам за Дивајн, ама мене МНОГУ. Нели го носеше тоа шо ме мамевте дека коа пиете кафе, никад не промашуете :?:

Aceva напиша:
Не знам за Дивајн, ама мене МНОГУ. Нели го носеше тоа шо ме мамевте дека коа пиете кафе, никад не промашуете :?:
Ete!!! Do toa bilo! Koga izleguvav, voopshto ne mi "padna" na pamet toa :) Bashka, ne pievme kafe :)

Pievme kafe! Ne lazi :D Jes da posle to i alkohol ama i kafe pievme :D

Ma izumiv, prosti :) Dobro, pochnavme so kafe, demek ke se pravime umni, ama posle samo Devilish si pieshe sokche :D

Ништо не ви верувам више - значи. Ајде концентрација, узми цевку и работи :wink:

Ma toa od alkoholot i bilo garant, zatoa zaboravila na kafeto. Fortune ne me karaj za alkoholot znajsh deka e od opravdani prichini ali ima vreme ke nadohnadam za sve :)
Aceva, bevme na kafence pa zavrshivme so alkohol. Za zal so nishto drugo ne zavrshivme nikoja :cry: nemavme takva sreka .. ali nareden pat .. vetuvame deka ke se popravime :D

Devilish Angel напиша:
Ma toa od alkoholot i bilo garant, zatoa zaboravila na kafeto. Fortune ne me karaj za alkoholot znajsh deka e od opravdani prichini ali ima vreme ke nadohnadam za sve :)
Aj ne mi vadi muabeti deka sum bila pijana! Samo tri piva ispiv :D Ke nadoknadime drugata nedela, neli se dogovorivme? :D
Devilish Angel напиша:
Aceva, bevme na kafence pa zavrshivme so alkohol. Za zal so nishto drugo ne zavrshivme nikoja nemavme takva sreka .. ali nareden pat .. vetuvame deka ke se popravime
Ne zboruvaj vo mnozina za alkoholot... A ne zavrshivme poinaku, zatoa shto bevme skoncentrirani na druzenjeto :D

Nikade ne spomnav deka beshe pijana :) Kako i da e ke nadohnadime sekako tuku aj nazad na temata da ne zabegvime mnogu :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom