СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jd da ti eam toa bolniot da ti eam .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zatoa odma otkako otidovme u Converse .t.e. u Arturs dole u Gtc si otide doma a? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Probav...ama mene kornet mi ispadna :lol:

peer plavata od konvers mi e zivotna zelja ne jadi burek!!! bi ja kresnal na nepce :)

gTp напиша:
peer plavata od konvers mi e zivotna zelja ne jadi burek!!! bi ja kresnal na nepce :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ebati casovite...da ucam dupka da pravam od rakata,jas si imam natural wholes
But thanks aw

abe taa ruchnata ruka posle kje si ja koristish vo razlicni primeni ;)

Da bev masko moze i ke mi zavrsese nekoja rabota ruka=dupka ama veka.... :idea:

pa ako imash dechko kje ti vrshi rabota i vaka :)

pri tolku drugi korisni dupki ja ke si zamaram raka,aj ne zaebavaj

sea koa ke ti kaze deka ima 15-16 godini ke popiesh tuzba za zaveduvanje na maloletnichki i pravenje sexualni razgovori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

ne sum ja ko tebe maloletnichki da brkam, si prashav ja prvo za godinite pred da pominam na sex Stenmarc :)

StenmarC напиша:
sea koa ke ti kaze deka ima 15-16 godini ke popiesh tuzba za zaveduvanje na maloletnichki i pravenje sexualni razgovori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Ova da ne e nesto na moja adresa? :viol1:

gTp напиша:
zazimam stav podlegnat na fotelja, pruzham ruka, si sredno prste si go fakjam palecot, i drugite prsti gi spojuvam naokolu....i ete ti, lesno e, probaj

Ti si lud!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom