Македонски супер-херој го спасува светот

• Креатор на темата Креатор на темата Oi
  • Време на започнување Време на започнување
дечки фала на сите шо гласавте,за неколку саати собравме поише гласови него за последниве неколку дена пред да пишам овде :) фала на тој што не стави и на биди ин,беше многу пријатно изненадување коа видовме. :D
тие шо сеуште не гласале: http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/ad59bafeeb1d4630687360166c68845f/154

Дечки еден совет од мене. Мислам дека кога веќе се планира да се учествува на вакви конкурси.Треба малце порано да се покрене форумска прашина.А немаше да биде лошо и да отворевте тема со мислења и критики на форумџиите.Сигурен сум дека финалниот продукт ќе беше подобар.
Како и да е радува ентузијазмот на младите луѓе и затоа имате клик од мене.

Гласано и од мене.

Супер.

Има барем уште десетина учесници од Македонија на конкурсов. Еве го херојот од Весна Н. С.- Линк

new_965x530.jpg

Еди, не учествуваш ти?

Гласано и од мене.
Еди, не учествуваш ти?

Данкешен. Не :( ... Aма се мислам дали да испратам на еден друг конкурс којшто ќе биде за неполн месец. Ако гласањето е ко ова и ако освои некоја награда (награден фонд 4000 долароси :vozbud: ) барем пола од парите ќе се договориме сите Кајганџии како да ги потрошиме (пиење или пиење) :)

Гласав за вас момци, ве подржувам. Ќе споделам и на ФБ, ќе им кажам на пријателите да кликнат за вас.
Ви посакувам се најдобро и многу среќа!

Гласано :wink:
Браво, само така продолжете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom