Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Др Ристовски во Скопје, а можеби и една ординација што е кај Јахја Кемал ама во моментов не можам да се сетам како се вика.Освен Систина и Европска кој друг прави вакви операции во Македонија
Бев во 2013 во Русија, Фјодоров микрохирургија, презадоволен! Девојче со диоптрија -18 беше излечена. . Големи професионалци.
Во скоро време ќе одам во Русија за ласерска корекција со диоптер -9.30.
Бев на повеќе места, но никаде не ме сметаа за потенцијален кандидат, ова е моментално последна шанса. Би сакала (доколу сте во можност) да ми кажете нешто поконкретно. Секоја информација би ми била од корист. Благодарам!
Moj blizok rodnina se operisa vo Bugarija...na dvete oči ...a imaše 8 dioptrija( neznam dali minus ili plus)Во скоро време ќе одам во Русија за ласерска корекција со диоптер -9.30.
Бев на повеќе места, но никаде не ме сметаа за потенцијален кандидат, ова е моментално последна шанса. Би сакала (доколу сте во можност) да ми кажете нешто поконкретно. Секоја информација би ми била од корист. Благодарам!
Ласерска корекција се прави со претходен тест на самото око да се види дали има можност за таквиот процес. Се мери рожницата доколу е доволно дебела за да се изврши потребниот засек, доколку нема простор за интервенција никој не ти се нафаќа.
Последиците од ласерска корекција се воглавно преостеливост на УВ зраци значи излагање надвор строго со очила за сонце.
Не те сватив како да имате добар вид пред порекцијата, да имаме стабилна диоптрија?Се извинувам што активирам долго неактивна тема, но пишувам за да му се најде на некој што планира да прави ласерска корекција.
Накратко, ако некој планира да прави корекција, немој да се мислите. Една од најдобрите одлуки што ги имам направено евер. Со една забелешка, мора да имате добар вид и пред корекцијата со очила или леќи, ако немате добар вид, ласерот нема да ве среди и џабе потрошени пари ќе ви бидат.
Ако имате некој дополнителни прашања, пп.
Во скоро време ќе одам во Русија за ласерска корекција со диоптер -9.30.