Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рафаел заврши со играњето на ОИ и би требало да почне со тренинзи во Манчестер откако ќе игра на пријателски меч за сениорскиот тим на Бразил. Иако во финалето имаше пас по кој Сандро ја чекаше топката да дојде и Бразил прими гол после тоа во целост изигра одличен турнир еден од најдобрите бразилски фудбалери на ОИ можам слободно да кажам. Не верувам дека ќе игра со Евертон поради тоа што сите мечеви за Бразил ги изигра и допрва ќе игра уште еден но верувам дека од мечот со Фулам ќе може да се смета на него бидејќи сме кратки на десната бековска позиција со повредите на Смолинг и Џонс.

Може ли некој што купил дрес да ме посоветува по ПП како иде постапкава за купување од Bangkok Jersey и колку отприлика би ме коштало се. Благодарам однапред.

Пиши ми пп накај 8 саат навечер, сеа дека не сум дома и ќе ти кажам како е постапката, ок?

Пиши ми пп накај 8 саат навечер, сеа дека не сум дома и ќе ти кажам како е постапката, ок?

Напиши и овде, имат други кои ги интересира постапката :)

United: Lindegaard; M Keane, Carrick, Vidic, Evra; Nani, Cleverley, Kagawa, Young; Rooney, Hernandez.

Substitutes: De Gea, Ferdinand, Anderson, Bebe, Brady, Giggs, Valencia, Berbatov

Клеверли ќе биде убаво да се види, Кагава ќе игра нешто поназад баш да го видиме како ќе функционира во 4-4-2 класичната на Ферги.

Луѓе дајте добар линк, по можност ХД :love:

Пак го нема Фергусон

Ќе дават на спортклуб (+) ? Ако не некое линкче нема да е лошо :)

United: Lindegaard; M Keane, Carrick, Vidic, Evra; Nani, Cleverley, Kagawa, Young; Rooney, Hernandez.

Substitutes: De Gea, Ferdinand, Anderson, Bebe, Brady, Giggs, Valencia, Berbatov

Клеверли ќе биде убаво да се види, Кагава ќе игра нешто поназад баш да го видиме како ќе функционира во 4-4-2 класичната на Ферги.
Многу офанзивен состав Кагава и Клевери во средина во 4-4-2 ќе биде интересно да се види како ова ќе функционира.

Е ко не знај Чичарито да ја турни, другите знаат. 1-0 за Хановер.

Кин не смееше да го промаши она кога беше пред празен гол. Противникот не казни за таа пропуштена прилика.
Ах таа возбуда и паника што му направи...цццц

Инаку Кагава знае како треба против Германци. Одличен денеска! :D

Остајте го Кин дефнзивец е, да беше брат му друга приказна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom