Хуманост на дело: Кајганџии даруваат крв! [12.02.2011 - С.Д Стив Наумов - Скопје]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе ја поддржите хуманитарната акција за дарување крв?

• Вкупно гласачи
    692
Јас и Гладиус се чекаме у 10 :) ако сакаш со нас бујрум, ако не да се договориме за подоцна :)
Да видиме вечината што ке одлучи, мене ми е исто.

Како ќе одлучите, така. Акцијата почнува од 10, за да нема многу каснење можеби е подобро бар на Саем да бидеме точни во 10 :)
Шо има везе, ќе се наспиете во петок :)

Шо убо ми се погоди баш во сабота сум во Скопје, даваат ли уште чоколадца на крводарителот? :D

Немам крв давано 9 години (само еднаш сум дал), а на доктор и на лабараторија немам одитено 10 години. Се надевам дека прават подетални проверки дали е во ред крвта на дарителот, бидејќи јас не можам да гарантирам.

Не е проблем, ти само дојди да даруваш. Ако не дадат чоколатце, тогаш ќе има чоколаден кроасан :)

Како ќе одлучите, така. Акцијата почнува од 10, за да нема многу каснење можеби е подобро бар на Саем да бидеме точни во 10 :)
Шо има везе, ќе се наспиете во петок :)

Done Dial !

Каде на Саем се чекате? Јас би дошол со своја кола, така што ќе може да соберам уште минимум тројца, накај четворица.

Каде на Саем се чекате? Јас би дошол со своја кола, така што ќе може да соберам уште минимум тројца, накај четворица.
На паркинг. Каде точно - појма неам, дајте предлог.. Али верувам дека нема да има проблем да се најдеме :)
Кој ќе иде од Ѓорче?
Магде е од Ѓорче, а сигурно има и други... Не е лошо да се организирате заедно да дојдете.

Некој нека земе камера или 2-3 камери нека се снима па да го употребиме материјалот кога ќе биде време во добро намерна сфрха секако. :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom