Проектни за матура

• Креатор на темата Креатор на темата Зајче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имав тема од Право која гласеше Основни начела на кривичната постапка. Стварно интересна тема, земите службен весник, има околу 20 и нешто члена , ќе видите што како и готово (:

Заглавив со проектната јас :) ме мрзеше да ја напраам..и помина рокот..и пак ме мрзи сеа -.-
Проектната ми е на тема - Зеленило на магистрали и градски улици :)
Прави некој проектни ? и за колку пари би ја направил? иначе имам и матријал на српски...-.-

Заглавив со проектната јас :) ме мрзеше да ја напраам..и помина рокот..и пак ме мрзи сеа -.-
Проектната ми е на тема - Зеленило на магистрали и градски улици :)
Прави некој проектни ? и за колку пари би ја направил? иначе имам и матријал на српски...-.-
Шо ти е темата?

Ај ако може мала помош, проектот е направен само ми треба малку помош на првата страница, сепак знам дека горе се пишува Проект по тој и тој предмет, доле под тоа стои Тема, а во левиот долен дел стои кој изработил а од десната страна стои менторот, само не знам каде да ставам дата, дај некој ако знае нека каже.

Ај ако може мала помош, проектот е направен само ми треба малку помош на првата страница, сепак знам дека горе се пишува Проект по тој и тој предмет, доле под тоа стои Тема, а во левиот долен дел стои кој изработил а од десната страна стои менторот, само не знам каде да ставам дата, дај некој ако знае нека каже.

Најдолу, централно :)

Помеѓу "изработил" и "ментор" така ?

Да, подолу од нив ама централно. Барем мене така ми беше а и ми го прифатија ништо не ми замери професорот.

Ако има некој расположен да ми помогне т.е да ми даде идеја што да пишувам во воведот нека ми пише ПП

Еве општо за воведот:
- ученикот објаснува зошто ја избрал темата - зошто е таа интересна и важна за проучување
- јасно и прецизно го определува предметот на проучување, до која мерка ќе ја истражува темата
-дава завршни согледувања од изработката/истражувањето и најавува дека тие подоцна ќе бидат подетално објаснети во главниот дел

Правам проектни за матура, сите заинтересирани нека пишат пп ќе се договориме :)[/quo Ако не ти е тешко и ако можеш :) ми треба проектна за матура ,за во среда ми е :confused: темата ми е Емоции на љубовта среќата и љубомората :) благодарам однапред :pipi:

Имам земено проектна по филозофија на тема Нациите и национализмот. Би ве замолил за помош околу тоа што да пишувам во проектната.

Имам земено проектна задача по биологија на тема: Деформитети на 'рбетниот столб. Проектната ми е готова. Треба да ја предадам во понеделник.
Проблемот е во тоа што едни од професорите велат дека требало по 3 примерока, а други по 4.
Па сакам да ве прашам на вас по колку ви рекоа да им предадете?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom