Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ти е темата?Заглавив со проектната јасме мрзеше да ја напраам..и помина рокот..и пак ме мрзи сеа -.-
Проектната ми е на тема - Зеленило на магистрали и градски улици
Прави некој проектни ? и за колку пари би ја направил? иначе имам и матријал на српски...-.-
Ај ако може мала помош, проектот е направен само ми треба малку помош на првата страница, сепак знам дека горе се пишува Проект по тој и тој предмет, доле под тоа стои Тема, а во левиот долен дел стои кој изработил а од десната страна стои менторот, само не знам каде да ставам дата, дај некој ако знае нека каже.
Најдолу, централно![]()
Помеѓу "изработил" и "ментор" така ?
Да, подолу од нив ама централно. Барем мене така ми беше а и ми го прифатија ништо не ми замери професорот.
Правам проектни за матура, сите заинтересирани нека пишат пп ќе се договориме![]()
tema?Ако има некој расположен да ми помогне т.е да ми даде идеја што да пишувам во воведот нека ми пише ПП
Правам проектни за матура, сите заинтересирани нека пишат пп ќе се договориме[/quo Ако не ти е тешко и ако можеш
ми треба проектна за матура ,за во среда ми е
темата ми е Емоции на љубовта среќата и љубомората
благодарам однапред
![]()