Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае дали може последен испит да се полага менторски на финки односно да се изработи некоја семинарска или нема такво нешто по ектс програма?

Zdravo,dokolku nekoj slusha Elektronska i mobilna trgovija da mi prati kolokviumski nekoja baza i lab 3 ako ima? Fala :)

Здраво, дали има приватна квота во смерот интернет, мрежи и безбедност ? Негде прочитав дека најмалку се запишувале таму па сите биле во државна ?

Лани на ФИНКИ дипломирале вкупно 119 студенти. Добро бе луѓе од 1000 запишани само 10 посто дипломираат?

Лани на ФИНКИ дипломирале вкупно 119 студенти. Добро бе луѓе од 1000 запишани само 10 посто дипломираат?
Голем дел се отпишуваат после прва испитна сесија. Процентуално би рекол 30-40% се отпишуваат.
Другиот дел наоѓаат пракса и работа после втора/трета година и побавно тераат со факултетот

Nekoj sto dobro go vladee premeto Statistika i verojatnost da me kontaktira ako mozee.

Дали има одреден период од кога ќе можеме да се регистрираме на iKnow затоа што нема дел за регистрација има само за логирање ?

Персонални и ад хок мрежи испитни или некои хинтови pleaseeee :place:

Дали има некоја база веб дизајн за прашања ? Бидејќи на втор коллоквиум ќе имаме прво како елиминациски па да знам од каде да се спремам?

Дали некој има испитни бази на податоци ? Фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom