Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Помош,помош,помош..ИТНО!!!

Гледам дека сум направил најаматерска грешка на цел свет,положив 26 предмети и ми останаа уште 4 предмети(без ДИПЛОМСКА). Овој семестар запишав само 2,мислев дека со 30 може да се дипломира. Прашањето е: Дали може на некој начин да ги убедам тетките на студентски да ми запишат +1 предмет у iKnow-от,а за сето тоа уредно да си платам казна,па да иам рок у август да го полагам? Ајде некој постар/поискусен ако има го замолувам да ми каже нешто,дека ако треба до јануар да седам само за уште 1 предмет ќе си ја ставам јамката..

Не верувам. Ќе мораш да запишеш во септември семестар со 1 предмет, најди некој лесен. За дипломска ти требаат 31 положен предмет и 237 кредити. Ако немаш земено англиски јазик 1,земи го тој.

: Некој што бил во нлб на пракса да сподели искуство во инбокс или тука, каде и како аплицирал (онлајн или физички во некоја филијала), како поминал извршувајќи ја праксата и тн., однапред благодарам.

Help !!!
Mi treba tema za diplomska nekoj kreativec da predolzi
offf se mislam veke edna nedela za tema samo, koga pa ke ja napraam

Има ли некој што студира сметководство и ревизија или финансиски менаџмент ?Ако има некој нека ми пише порака или овде !

Кој смер е најдобар на економски факултет и дали со него лесо се наоѓа работа после дипломирање?
Или да идам на правен :D

nekoj slucajno da ne ima prasanja po osnovi na ekonomija od ispiti so se pagjale?

Дали знаете некој што дава приватни часови по предмети од департманот Е-Бизнис? Конкретно Менаџмент на Е-Бизнис и Системска анализа на Е-бизнис.

Доколку има некој потреба нека ме контактира во порака, приватни часови по предмети од департман Е-бизнис.

Искуство со дипломска кај Кирил Постолов и Љупчо Ефтимов? Деканот и Леонид Наков се во комисија кај Постолов, ме интересира како е со нив?

Nekoj da spodeli iskustvo za predmetot ekonomija na rabotna sila/trud?

Линк од книги,предавања,материјали за Економски Факултет(прва година) ....

Здраво ! Ве молам некој да сподели искуство со Англиски 2? Дали лесно се вади висока оценка? Благодарам!

Здраво ! Ве молам некој да сподели искуство со Англиски 2? Дали лесно се вади висока оценка? Благодарам!
Да! Особено ако добро го владееш јазикот, и со едно читање на текстовите можеш да извадиш добра оценка.

Некој да сподели искуство со Менаџмент на ризик? Дали може да се извади висока оцена без присуство. Благодарам многуу :angel::):)

Искуство со дипломска кај Кирил Постолов и Љупчо Ефтимов? Деканот и Леонид Наков се во комисија кај Постолов, ме интересира како е со нив?
Пиши ми ПП што те интересира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom