Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
дечки, некој да го пише на драган тевдовски мејлот што го остави за да му ги пракаме семинарските...?

зошто би било поскапо? нели 200 евра е секаде (за државна) и 400 евра (за приватна)?

jas sum prva godina na e-biznis i kolku da znaes ista cena e, a za statistika neka ne te plasi sto zadacite se so resavanje, kolku za informacija na e-biznis smerot statistika polozija poveke od tretina, a od drugite smerovi edvaj 10% polozija, kalina dava epten lesna teorija a i zadacite i se osnovni nema nekoi zaebani...

--- надополнето ---

Znae nekoj od e-biznis smer dali Kalina ke dava za "povekekratna regresija" na vtor kolokvium?? fala.

Ревизија дали има нова книга или е истата од лани?

jas sum prva godina na e-biznis i kolku da znaes ista cena e, a za statistika neka ne te plasi sto zadacite se so resavanje, kolku za informacija na e-biznis smerot statistika polozija poveke od tretina, a od drugite smerovi edvaj 10% polozija, kalina dava epten lesna teorija a i zadacite i se osnovni nema nekoi zaebani...

Фала на советот :) А математиката само во еден семестар ја има така?

Фала на советот :) А математиката само во еден семестар ја има така?

да, во прв семестар, и е исто за сите смерови. Е-бизнис во прва година се разликува само во статистика, и според мене е многу полесно...

Колеги ај нека ме поправи ако грешам некој ама ја Марија ја разбрав дека утре ќе има вежбите статистика од 8 во амфи 4,така?Бидејќи тој термин имал и Славе предавање...па да не идам по грешка од 8 сабајле...:nenene:

потписи статистика утре ке има ли кај драган.. ?

потписи статистика утре ке има ли кај драган.. ?

Најверојатно утре ќе даваат потписи, од 8 до 10 има вежби, од 12 предавање од Драган, тогаш ќе се даваат валда..

Најверојатно утре ќе даваат потписи, од 8 до 10 има вежби, од 12 предавање од Драган, тогаш ќе се даваат валда..

а слушам некој викаат и потписи за вежби.. или нема врска ?

Нека каже некој каде ќе даваат потписи асистентот и професорот по статистика??

Има нова книга.. Ревизија второ издание. од денес и во книжара на факултет. 1260 денари.
Претпоставувам ја имам и во Либро...И уште само ме интересира ако знаеш за испит дали се треба(отфрлен матријал или сл?)?
Фала

Kolegi, znaete li sto tocno treba da se uci javni od prez., a sto od kniga??? :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom