Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Менаџмент на човечки ресурси дава копија од кејсовите на колоквиум ко што правеше Шуклев, или па мора книга да се носи?!? Прашувам за да знам дали да купам оригинал или копија ќе заврши работа !!

Менаџмент на човечки ресурси дава копија од кејсовите на колоквиум ко што правеше Шуклев, или па мора книга да се носи?!? Прашувам за да знам дали да купам оригинал или копија ќе заврши работа !!

Не бери гајле.Носи копија.Никој ништо нема да ти забележи.:salut:

Има ли некој што писува све кај калина и оди често на предавања?

денес на вежби асистентот кажа дека не даваат на колоквиум копија од кејсови а дали може копирана книга не спомна

ima nekoj da prodava MCR kniga?! a nekoj da bide fin i da ja prikachi skriptata?! :D blagodarimeee !!!!!!!!!

Едит: Асистентката Марија(или пак Драган) - статистика каде држи вежби?

Мислам дека веќе не држат вежби тие, минатиот пат демонстратори беа, зашто Драган веќе стана професор и сега предава на едната група.

Знае некој како се вика проферсорката Интернет Маркетинг, по можност и mail да пише... ??

Koleske, ke mozes da mi kazes sto treba i sto ne treba da se uci po statistika? Ne baram vo detali. Opsto kolku da znam na sto da obrnam vnimanie.

--- надополнето ---

Po ekonomika na pretprijatija ima testovi vo Mavrovka(vo Libro).

Има некој сто слушаше микроекономија годинава , и уште ги чува матерјалите ( тетратка , домашни , дополнителни матерјали )?
Ако има , ве молам пишете ми.

koga se vezbite po menagment na covecki resursi i dali nekoj ima izbrano upravuvanje so promeni i bil na predavanje da mi kaze sto kako i od kade da se uci i kako ke bide kolokviumot

Да не знае некој дали закажа колоквиум Логистика или Веб Дизајн и кога?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom