Една колеша ми спомна дека по се изгледа, картичките за редовност ќе важат до година. Колку е сега тоа вистина...
Slabo slusas izglea, od ponedelnik se zimaat i ke vazat godinava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една колеша ми спомна дека по се изгледа, картичките за редовност ќе важат до година. Колку е сега тоа вистина...
Slabo slusas izglea, od ponedelnik se zimaat i ke vazat godinava
Да не знае некој што е разликата помегу СТАТИСТИКА кај драган или славе и кај калина(за е-бизнис)...различни се колоквиумите или..некој викаат дека калина давала потешки колоквиуми а некој обратно.Има некој што знае? и дали ако си кај калина наместо кај неа може ли да се иде кај драган затоа што поубаво објаснува...дали има некоја разлика во предавањата? случајно калина да не кажува нешто плус...и уште нештоод која книга треба да се учи кај калина од статистиката од славе ристески , од нејзината(статистичка анализа) или од двете?.
јас учев само од скрипта и положив.Колеги, дали е точно тоа дека по економика на претпријатија немало логички прашања на колоквиум и морало се механички да се учи и дали е доволна скриптата-скратениот материјал за учење?
јас учев само од скрипта и положив.
Него мене ме интересира какви се прашањата МЧР? Нешто слично на економика или...
Помош .... од колегиве комбинации прашања ФИНАНСИСКИ ПАЗАРИ И ИНСТИТУЦИИ и ДЕЛОВНО ПЛАНИРАЊЕ??????
колеги има ли резултати математика од дополнителната? фалаа
колеги има ли резултати математика од дополнителната? фалаа