Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
So vaseto pravo da protestirate, go poprecuvate naseto pravo da ne protestirame, plus nie sme mnozinstvo, posebno vo ekonomski. Jas licno se soglasuvam deka treba da se protestira, ama ne na ovoj nacin, organizirajte se, soberete gi site srednoskolci i studentite, objasnete im ubavo i da napravime eden protest koj sto ke privlece vnimanie na site studentski organizacii i novinari niz cel svet.

А овој вид на протестирање,односно окупација не е такво нешто ?

Некое искуство за германски како изборен...?
Како се поминува, и од кое ниво е, А1 А2 Б1....?!

Колеги пошто не бев во можност да одам на предавања овој семестар многу многу, ај ако може мала помош.
Дали треба оргинал книги за некој од следниве предмети или може све да си зеам од Либро/Зоки и ако може некој мали tips and tricks за полагање итн
Интернет Маркетинг
Маркетинг Комуникации
Статистика (Е-бизнис)

Фала :)

Зоки и Либро си испоебаа мајката за скриптата Социологија. :pos:

....а јас уште појма неам што се дешава.. :( Има веза дали ја земаме од Зоки или нема веза? Што испадна на крај? xD

Зоки и Либро си испоебаа мајката за скриптата Социологија. [emoji14]os:

....а јас уште појма неам што се дешава.. :( Има веза дали ја земаме од Зоки или нема веза? Што испадна на крај? xD
Исто ти е, дури ја имаш и во електронска форма на Фб.

П.с. Професорот направил некоја каша, сака да го штават пред пензија! :D

...ах таа конкуренција..

Зоки и Либро си испоебаа мајката за скриптата Социологија. :pos:

Јас ко што разбрав професорот водел евиденција и требало да се земе од Зоки ама тоа меѓу кафичите што е. Имало список и те запишувале со број на индекс

Abe 90 godini ima, sea mu teknalo avanturi da si prai da ide po sudnici, hahahha.

Inace za ekoloski sto ocenka moze da se izvadi so prasanjata so gi dava na predavanjata?

Колеги пошто не бев во можност да одам на предавања овој семестар многу многу, ај ако може мала помош.
Дали треба оргинал книги за некој од следниве предмети или може све да си зеам од Либро/Зоки и ако може некој мали tips and tricks за полагање итн
Интернет Маркетинг
Маркетинг Комуникации
Статистика (Е-бизнис)

Фала :)
Можеш да земеш копии.
Кој професор ти е Интернет Маркетинг? Прелесен е предметот, ако уште е истата проф.
Маркетинг Комуникации од овие ти е најтежок. На повисоко ниво на англиски јазик е пишуван. Доста интересен е, ќе те привлече, ама никако не го оставај за испит затоа што на испит мислам дека било со раскажување. На колоквиум е оптички.
Статистика пожелно е да одиш на вежби за да ти се разјаснат задачите. Се полага теорија и задачи. Теоријата ако ја положиш, а ако немаш ништо од задачите, паднат си. Оди на вежби или замоли некој колега да ти ги објасни, не се тешки.

Znaci osven tie prasanja drugi na kolok nema?
Не не, он сам рече на предавање дека истите прашања ќе бидат. Професорот си предава друг предмет - Применета економија, што е доста тежок колку што ми кажувале, и со овој ич не се замара.. така да не се сомневам дека сите ќе имаме 10ки :icon_lol:

Јас ко што разбрав професорот водел евиденција и требало да се земе од Зоки ама тоа меѓу кафичите што е. Имало список и те запишувале со број на индекс

Кое зоки кај кафичите? Тоа одма до либро шо е??
иначе ја земав пред два дена и не ми побараа бр на индекс, вика доста е печат шо има...
тие шо им барале индекс дали имаат и печат?
(иначе нормално, никој не ја купува книгата од петсто ден. а вака по стотка од студент у договор со копирницата.. па мора да се профитира алооо :гик: )

Кое зоки кај кафичите? Тоа одма до либро шо е??
иначе ја земав пред два дена и не ми побараа бр на индекс, вика доста е печат шо има...
тие шо им барале индекс дали имаат и печат?
(иначе нормално, никој не ја купува книгата од петсто ден. а вака по стотка од студент у договор со копирницата.. па мора да се профитира алооо :гик: )

Da, zoki e do libro toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom