Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
На Шуклев кабинетот каде е бе другари? :) :)

И дај нека не дупат со усново... лолллллллллллл

Јас на групиве по фб прочитав некоја колешка му пратила мејл на деканот да го праша за усново и и рекол дека во наредните две години нема да има

Јас на групиве по фб прочитав некоја колешка му пратила мејл на деканот да го праша за усново и и рекол дека во наредните две години нема да има
I jas dobiv informacija isto deka za idni generacii kje voveduvale, a sega samo ne zaplasuvale demek [emoji4]

Sent from my iPad using Tapatalk

Колеги, ај пишете ми ги податоците од уплатницата за административна такса.
Сте плаќале административна такса преку моб за уписиве? Да не урлаат овие од студентски после? :uzi:Се мислам дали така да платам. :toe:

Продавам : книга Политика на технолошки развој ( и прашања) , книга Меѓународна економија ( подвлечена и прашања) и скрипта Државна регулација (подвлечена и прашања)+ книга гратис.

Ако некој продава книга анализа на временски серии нека ми пише :)

Ако може да ми каже некој нешто повеќе за изборниот предмет Девизна политика ? :)

-Дали таблицата математика ќе ми треба и за други предмети заради каматните вредности или слободно можам да ја шиткам?
-и дали Славе пушта списоци за потпис??

-Дали таблицата математика ќе ми треба и за други предмети заради каматните вредности или слободно можам да ја шиткам?
-и дали Славе пушта списоци за потпис??
Слободно шиткај, освен ако немаш некој предмет ко Осигурување понатака. Славе не пушта списоци никогаш, ама кога ќе пушти зголемуваат оценка. Хахах се има десено

Колеги,може некој да ми каже ЕКТС како одеа за државна квота 3.33 беше? Стандард ги заборавам.. :facepalm:

kolegi daprasam za EKONOMIKA NA PRETPRIJATIE za sho se spisocite sho gi pusta profesorot(za povisoka otcena msm za bodoj, za potpis, ili pak nekoi vika demek ako te nemalo na pojke od pola od spisocite i da polozis na kolokviumi pak ke si padnel nesho demek poeni nemalo dovolno bez spisoci nzmkako...)????

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom