Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za kolku gi davas?
Ако може некој да ми каже кога отвараат студентски прашања пошто студирам на дисперзирани и да знам кога да доаѓам за запишување??
Ај некое инфо како е со книгите за прв семестар. Освен математика што збирка и таблица треба оригинал да се донесат на полагање, другото може да се помине со копирани книги, или пак може да се случи некој проблем, па пожелно е и другите да бидат оригинал?
Ај гуштерско прашање.
Математика (кај Драге Јанев) добив информација дека само задачи треба да решавам и фактички ако ја решам збирката нема да имам проблем. Дали е само тоа, или треба и дефиниции; изведување на формули да учам?
Ако некој не го мрзи нека даде совети и за Економија и Сметководство...
Ај гуштерско прашање.
Математика (кај Драге Јанев) добив информација дека само задачи треба да решавам и фактички ако ја решам збирката нема да имам проблем. Дали е само тоа, или треба и дефиниции; изведување на формули да учам?
Ако некој не го мрзи нека даде совети и за Економија и Сметководство...
А за книгите прават проблеми? Сметководство кажа ќе не тужела ако сме имале други книги, језда не верувам до толку дека ќе иде, ама правеле некад проблеми? И ги потпишуваат книгите пред полагање?
Треба ли бруцошите да се регистрираме на iknow системот? Бидејќи на другари од технички факултети(машински,градежен,електро) му рекле да се пријавуваат,а на економски,правен,филозофски ништо не му рекле..