НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе има сега?Ваљда не Исток vs Запад..

Не друже тоа е последната вечер, недела накај понеделник во 2. Сега се руки вс тие што се втора година, а утре ќе гледаме скил челинџ, забивање и тројчици. Имало и нешто Селебрити Ол-Стар ама сеа се прибрав така да тоа сум го пропуштил. Ако некој го гледал нека сподели тука

Ne si propustil nisto Rookie vs Sophmores e prviot nastan na vecerta, potoa doaga drugoto

Па и ја така знам. Ама и на ЕСПН прочитав дека ќе имало нешто такво а сеа глеам имало и стримче.
7:00 PM ET BBVA All-Star Celebrity Game 01:00 CET

Ахам..Е утре следува она моето,омиленото :) :)

роуз со една рака го решава рондо:pos2: роуз сам го држи чикаго... само денг од време на време се разигрува а бузер е пропадната инвестиција
Пропадната инвестиција? Колку пати ги гледаше чикаго годинава за да даваш вакви бедни заклучоци?

Не друже тоа е последната вечер, недела накај понеделник во 2. Сега се руки вс тие што се втора година, а утре ќе гледаме скил челинџ, забивање и тројчици. Имало и нешто Селебрити Ол-Стар ама сеа се прибрав така да тоа сум го пропуштил. Ако некој го гледал нека сподели тука
ништо не си пропуштил ...освен ако сакаш да го гледаш ЏАСТИН БИБЕР КАКО ИИГРА КОШАРКА :)

Гледав прво и оти бев изморен заспав... кој победија и кој беше најкорисен играч, ме мрзи да тражам на нет :)

Гледав прво и оти бев изморен заспав... кој победија и кој беше најкорисен играч, ме мрзи да тражам на нет :)
тепаа руките, мвп беше John Wall, заслужено постави рекорд на најмногу асистенции :)

Мислам дека овој од Сакраменто требаше да земе МВП ама не е многу битно тоа,знаев дека руки играчите ќе тепаат ,сакав сингл да ја играм ама у Бет Поин ја немаше :(

Демаркус Казинс постигнал 33 поена и 14 скока, сега видов, но Џон Вол го избрале бидејќи поставил рекорд на асистенции на Руки челинџот, вкупно 22, иначе резултатот бил 148-140 за Руки :)

Ајде вечер :zlo: .. Ќе треба да се извадат и да надокнадат за лани, ептен слабо беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom