НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Резерви на исток :
Реј Ален
Џое Џонсон
Ражон Рондо
Крис Бош
Кевин Гарнет
Пол Пирс
Ал Хорфорд

Резерви на запад:
Ману Џинобили
Дерон Вилијамс
Расел Вестбрук
Тим Данкан
Блејк Грифин
Дирк Новицки
По Гасол

Gasol и Duncan пред Love ... абе Госпо да чува ...

Учеството на Гасол воопшто неизненадува.Ако немаше место за неколку ветерани кои прикажуваат солидни партии тогаш замене изненадување е учеството на Данкан.Кевин Лав бележи напредок и евентуалното учество во ова натпреварување би му дало дополнителен потстрек , а вака верувм се чуствува потценето

Учеството на Гасол воопшто неизненадува.Ако немаше место за неколку ветерани кои прикажуваат солидни партии тогаш замене изненадување е учеството на Данкан.Кевин Лав бележи напредок и евентуалното учество во ова натпреварување би му дало дополнителен потстрек , а вака верувм се чуствува потценето
Виде бе дека Грифин ке биди инает шо ми праеше хах

Олдриџ веројатно ке биде замената на Јао а Лов треба да се надева дека Мело ке биди трејдуван

Не реков дека е изненадување то шо Гасол ќе биди ол стар, ама да биди пред Лов, шо има достигнувања шо никој не можел да ги напрај во последните 20 години во лигата, е то ме нервира.
За Данкан не вреди ни да зборам, го гласат на стара слава. И не јајте овде лајна за него оти играл во Сан Антонио, кој шо е најдобар тим во лигата па зато заслужва. Ако не мојме и Мет Бонер да го зејме ол стар.
Инаку, на Западот беше страшна конкуренцијата, значи Лов не успеа да е ол стар, Олдриџ, Одом ( ако го нејќам :)), Неш, Монта Елис! , Паркер, Зибо ... комплетно и трет ол стар тим можат да пополнат западот :)

Виде бе дека Грифин ке биди инает шо ми праеше хах

Олдриџ веројатно ке биде замената на Јао а Лов треба да се надева дека Мело ке биди трејдуван

Друг беше тогаш муабетото.Јас реков дека е можно негово учество но поради учеството на првите две вечери ми идеше нереално.Али добро фактички него ова му е втора сезона

Резерви на исток :
Реј Ален
Џое Џонсон
Ражон Рондо
Крис Бош
Кевин Гарнет
Пол Пирс
Ал Хорфорд

Резерви на запад:
Ману Џинобили
Дерон Вилијамс
Расел Вестбрук
Тим Данкан
Блејк Грифин
Дирк Новицки
По Гасол

Скоро цел тим на Бостонци игра за Истокот. Плус и Док е тука...:)

Да да Док ќе биде тренер и јас така прочитав затоа што Бостон го загарантирал првото место на истокот до викендов пред Ол-Старот.

It turns out that Kevin Love of the Minnesota Timberwolves wasn't an NBA All-Star snub after all. The former UCLA Bruin (well, for one year anyway) was named Friday to the Western Conference All-Star team by commissioner David Stern, as a replacement for Houston center Yao Ming, who was voted into the starting lineup but is injured and out for the season. It is the first All-Star selection for Love.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom