Најшокантни сцени од филмови

• Креатор на темата Креатор на темата babarabatin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
ај да го дигнеме адреналинот...кои сцени Ве извадиле од кожа,подместиле од стол...и при самата помисла на таа сцена осекате вибрации во желудник.

Еве јас ке почнам со Буњуел и Андалузиското куче.
Никогаш не остава рамнодушен и после сто гледања

http://mubi.com/films/294?from_theauteurs=1&launch_fb_connect=1

^ Не си го глеал Српски филм.

^ Не си го глеал Српски филм.
Не се мисли на такви грозотии. babarabatin ме претекна а баш се мислев да отворам ваква тема. Се мисли на сцени кои не си ги очекувал, одеднаш го свртеле филмот или дејствието во друга насока, фактор на изненадување 100%. Како: "Luke, i'm your father!" сцената од Star Wars. Никој не го виде тоа дека доаѓа :)

Еве нешто што ми препорача IoSono и уште не ми излегува од глава сценава, ууу... жал ми е што е на германски ама ионака треба филмов да го изгледате да ја сфатите сценава :)

Еве нешто што ми препорача IoSono и уште не ми излегува од глава сценава, ууу... жал ми е што е на германски ама ионака треба филмов да го изгледате да ја сфатите сценава :)

Да, до тука се беше мирно, и одеднаш... не ми се веруваше :)
Енивеј, кој сака да го гледа филмот нека не ја гледа сцената.

Самиот крај на SAW 1 (Пила 1) беше фантастичен и + музиката во позадина што се слуша е врв.
Се убаво објаснето и целосна разврска.
Никогаш нема да го заборавам крајот на SAW 1 (Пила 1).
А посебно кога првпат го гледав SAW 1 и незнаев како ќе заврши,самиот крај ме остави со подзината уста,едноставно фантастичен филм.

BTW кој не го гледал SAW 1 нека не го пушта клипот,бидејќи тоа е самиот крај на филмот и ќе се упропасти магијата во филмот доколку после го гледа а веќе го знае крајот.

Незнам зошто на англиски не ги пушташе видеата,али затоа на италијански се пушта видеото.

Незнам зашто ама се изнасмеав на клипов , не сум го гледал филмот па не сум ја сватил суштината што е ама ме изнасмеа.

Незнам зашто ама се изнасмеав на клипов , не сум го гледал филмот па не сум ја сватил суштината што е ама ме изнасмеа.

Вака без гледан филм ќе се изнасмееш но со оглед на тоа што се случува до тука во филмот ќе останеш :| на сценава :)

ај да го дигнеме адреналинот...кои сцени Ве извадиле од кожа,подместиле од стол...и при самата помисла на таа сцена осекате вибрации во желудник.

Еве јас ке почнам со Буњуел и Андалузиското куче.
Никогаш не остава рамнодушен и после сто гледања

http://mubi.com/films/294?from_theauteurs=1&launch_fb_connect=1

Јадев додека го гледав, имај милост! Погадно нешто немам видено досега.....

Bunuel...zaeban igrac
aj neshto popoznato...dolgo vreme ja sonuvav scenata

a i ovaa beshe neocekuvana

i ovaa sigurno site ja znaete

Ееееј сценава колку дојде од никаде само. Незнам не ми се веруваше за ова, како ја извртеа работава тоа беше чудо некое.
Ама моментот е мислам оваа веќе умрена и сите почнуваат да аплаудираат:nesvest::nesvest::nesvest:

Сценава ме извади од памет кога ја гледав, не ми се веруваше... догледајте до крај:

:ija:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom