Македонски избор за Евровизија 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А не им е па нив срам да настапат на вакво нешто... Многу е јак Пеце, важи нема проблем. Наместо да плука да си ја удри главата кај настапува, само за да може да продаде концерт од цели 1500 посетители во Колосеум. Знае он кај пее, сега нека не се праи фраер да плука. Проѕирен. И не интересен...

Пеце бара раце од публиката,а не знае дека во Универзална се останати само двајцата хигиеничари и чуварот...

абе ова евросонгов... се гасат микрофони се губат инструменти дечкиве шо пеат уште на MUTE да ги стават.. додека се „пее“ у позадина се слушаат водители публика жири...

капак на се ке биде да им падне некој звучник или некој рефлектор од горе за да го запечатат евросонгов.... не ми е јасно зашо не им се одземе лиценцата на овие МТЦ.. по мизерно никогаш неможе да биде !!!

оценка од 1 до 10 за евросонгов - КЕЦ !!!!!!

А не им е па нив срам да настапат на вакво нешто... Многу е јак Пеце, важи нема проблем. Наместо да плука да си ја удри главата кај настапува, само за да може да продаде концерт од цели 1500 посетители во Колосеум. Знае он кај пее, сега нека не се праи фраер да плука. Проѕирен. И не интересен...

суперхикс > избор на евровизија и 80 % од македонската естрада
ФАКТ !!!!!
и мене ми е многу интересен

ја па се израдував дека стварно они ке одат... а да одат они дефинитивно ке имаме најдобро место за разика од сите претходно кои сме ги испратиле !!!

Само старците останати изгледа хахаха.Најјако беше кога рече ајде осеќам дека има меѓу вас некој со млад дух во себе сеуште хахахахха

OMG лута ганџа на Евровизија :pos::pos::pos::pos: Ова е врх! XD

Едит: аахахха Legalize it на национална телевизија. Ми ја разубаеја евровизијава :D

Бооо...која е последнава песна од Хикси...мора да се најде оваа...

суперхикс > избор на евровизија и 80 % од македонската естрада
ФАКТ !!!!!
и мене ми е многу интересен

Затоа се чудам што бараат на ваква манифестација. Тоа беше поентата... Ама...

ЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУТАААААААААААААА ГАНЏААААААААААААА
се чувствувам ко на концерт на суперхикс :)

Кој знае сега во зелената соба кои тепачки и плачки се случуваат додека овие смислат како да кажат дека Влатче победил... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom