Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Младиот од Бриж или стариот од Леверкузен ?

Двајцата. Директорот Игли форсира тежок етноцентризам и очекувам секој бабуш што шутнал топка било кога да помине низ Миланело. Исто беше и во Лацио.

Оптимизација или по нашки: правење од говна-гибаница е д нејм оф д гејм сезонава. Игли важи за голем каскатија/икономист, и директор што во неколку ситуации во Лацио, со одредени трансфери буквално има создадено вреднос од ништо, а Алегри важи за тренер што од тоа ништо знае да извади максимум на теренот.

Очекувам пролив од сезона.

Двајцата. Директорот Игли форсира тежок етноцентризам и очекувам секој бабуш што шутнал топка било кога да помине низ Миланело. Исто беше и во Лацио.

Оптимизација или по нашки: правење од говна-гибаница е д нејм оф д гејм сезонава. Игли важи за голем каскатија/икономист, и директор што во неколку ситуации во Лацио, со одредени трансфери буквално има создадено вреднос од ништо, а Алегри важи за тренер што од тоа ништо знае да извади максимум на теренот.

Очекувам пролив од сезона.
Мене ме интересираше за кого мисли Даун. Иначе знам дека Таре запиња по двајцата.

Иначе реално не ме интересираат овие математики. Не ме интересира ни како ќе играат за око се додека резултатите не задржуваат у топ 4 и на крај и им се сереме на комшиките на глава.
За повеќе математики следната сезона.

Smile and positive vibes only life is beautiful!!!
Одиме јако во новата сезона!!!
Lets Goo!!!
Forza Milan!!!

• Хаха
Reactions: Mud
Еступиан замената за Тео.....

Реално е пола играч од Тео, од лани/преклани.

Брз е и има ок лева нога ама затоа па десната му е за украс. И знае да направи киксови, у лига кај што тоа не е битно пошо се игра со 100 на саат али во Итаљанско кај што играта е спора еден кикс може да значи и губиток на бодови.

Се надевам нема да испадне Емерсон 2.0

Пато го промовира новиот дрес у Сингапур, Курајбер сигурно плаче негде денес :icon_lol:

Плачам нормално. Знаеш ли што е младиот Пато во моментов за некој си Сантијаго Хименез

Ќе се самоцитирам :

Го слушав Бобан пред некој ден, некоја изјава околу припремите за сезона. Нешто во стилот, сум видел одлични припреми и лоши сезони и лоши припреми, а одлични сезони. Лани залажаа...

За сезонава што претстои, останува уште некоја надеж дека Леао може да направи нешто.

Фудбалот оди во правец што му одговара, доколку барем малку биде поодговорен, нормално и тие проблеми со тактика, фудбалска интелигенција.

Се повеќе тренери форсираат да се игра на изолација, дриблинг. И Пеп се менува, зема еден куп такви фудбалери и промени стил. ПСЖ, Барселона, Баерн, Сити, Арсенал се труди летово да уфрли двајца вакви фудбалери во тим... Интер тргна по Лукман, а претходно и некое крило земаа.

Нека му помогне малку Алегри, да не мора да дрибла цел тим, да му направи изолација и после дриблинг, да му обезбеди решение, Рафа тешко ги препознава овие ситуации, ако зависи само од него, потоа да се потруди дефанзивно, да видиме барем малку од тоа што гледаме од офанзивците на ПСЖ. Не може да се очекува премногу од него, но нека врати офанзивно, нека направи таму разлика, за да видат соиграчите дека вреди да го истрпат, да се жртвуваат за него.

Не ја гледав но од тоа што прочитав Ричи,Бартезаги и Ториани единствена светла точка за Милан против Арсенал.

Ќе направат грешка ако го дадат Малик за Влаховиќ. И така Јуве сака по секоја цена да се ослободи од него.

Особено што како дефанзивен пар, Томори и Страхиња, носат многу проблеми. Еден од нив со некој друг дефанзивец, може и да биде нешто, но, вака, заедно... o_O

Не ја гледав но од тоа што прочитав Ричи,Бартезаги и Ториани единствена светла точка за Милан против Арсенал.
Ториани убедливо најдобар, мене ми личи на новиот Донарума

Се повеќе имам разбирање за Фонсека и чекорите што ги преземаше, колку и да не беа популарни, плус без подтшка, не мислам за тактики и слично, туку во однос на менаџирање на групата.

Со какви незрели ликови имал работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom