Ska Maniac
Бараба
Младиот од Бриж или стариот од Леверкузен ?Ајде нека го донесат тој планинарот, Модрич ќе умре до Декември ако игра нон стоп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Младиот од Бриж или стариот од Леверкузен ?Ајде нека го донесат тој планинарот, Модрич ќе умре до Декември ако игра нон стоп.
Младиот од Бриж или стариот од Леверкузен ?
Мене ме интересираше за кого мисли Даун. Иначе знам дека Таре запиња по двајцата.Двајцата. Директорот Игли форсира тежок етноцентризам и очекувам секој бабуш што шутнал топка било кога да помине низ Миланело. Исто беше и во Лацио.
Оптимизација или по нашки: правење од говна-гибаница е д нејм оф д гејм сезонава. Игли важи за голем каскатија/икономист, и директор што во неколку ситуации во Лацио, со одредени трансфери буквално има создадено вреднос од ништо, а Алегри важи за тренер што од тоа ништо знае да извади максимум на теренот.
Очекувам пролив од сезона.
Младиот, тој стариот се има пентарено по доста планини и тешко уште една да качиМладиот од Бриж или стариот од Леверкузен ?
Земи го предвид фактот дека е црнец.Еступиан замената за Тео.....
Се надевам нема да испадне Емерсон 2.0
Пато го промовира новиот дрес у Сингапур, Курајбер сигурно плаче негде денес![]()
А се спремав да отворам ваква тема, напишав цел реферат и после ми текна да побарам случајно некој да не отворил.
Еве ја мојата засега скромна колекција која се појача последниве шест месеци благодарејќи на classicfootballshirts.co.uk
Какви само дресови имам пазарено за 20-25 евра, свака им част. Би ја препорачал на секој љубител на фудбалот и фудбалски дресови. Имаат преголем избор на дресови, тренерки, тренинг маици, штуцни, гаќици итн., на не само познати тимови туку и оние помалку познати. Можат да се најдат дресови на англиски нисколигаши, некој просечни јужно-амерички и афрички...
Ториани убедливо најдобар, мене ми личи на новиот ДонарумаНе ја гледав но од тоа што прочитав Ричи,Бартезаги и Ториани единствена светла точка за Милан против Арсенал.