Најтешкото прашање на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
kolku me sakas?
neznam da odogovoram na prasanjevo,posebno ako stanuva zbor za licnost koja sto mnooogu ja sakam

Знаеш ли да сакаш е правото прашање на денешницава!!!

Кое е најтешко прашање на светот кое може да му го поставиш на алхохоличар??? Што ќе се напиеш? :) :)

најтешко прашање на Ајнштајн му било кога ќе го прашале „Кажи ми шо знаеш?” :) :lud: :icon_lol: :pos: :pos: :pos:

Jас сум Човек, Тореадор, која е роден, диши, јаде, придонесува за општеството околу неа, се труди даги исполне нејзините амбиции и соништа пред да биде благословен со ослободувањето од ткивото (смрт) и се надева дека ќе остави потомок кој би претставувал ектензија од сопственото битие, нешто кое би му гарантирало дека не некој начин неговата ДНК сешуте ќе биде зачувана на овој свет.

Тореадор е единка која е благословена со (колку толку) мудрост, прецепција и интелект. Орудиа кој тој ќе ги искористи за да продолжи сопроектот на неговите предци, да создаде подобар свет. Тореадор се надева дека кога ќе легне на смртната постела, неговите чеда ќе го продолжат неговото патешествие, и тие ќе ги следат неговите сништа.

:)

Dali postoi mashko shto znae iskreno i vistinski da saka? a da ne e samo eden od mn.mangupi ,kolku da imam zenska..

Mac)) напиша:
Пеер може ли вака....Ова е најтешкото прашање на светот:
Ако господ е семоќен,дали може да напраи камен толку тежок што ни сам нема да може да го дигне>>>?

Veke ima napraveno.....site kamenja sto gi gledas na Zemjata se (hajmiti) napraveni od Gospod...pa vidis pak nemoze da gi krene....:wink:

најтешко прашање ми е кога некоја ќе ме праша : Ме сакаш???

Во последно време да не речам во 21 век треба обратно да се постави прашањето или сепак јас така мислам..
Дали некоја женска знае да сака и тоа вистински да сака?

Дали постои реалност,или се е Сон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom