Nik20
Неверификуван член од немаштија
баш најдобриот го нема Шерлок Холмс!!!
исто го нема Хари потер 7.
Кога ќе го додадете Шерлок холмс? КОга ќе заврши анкетата?
до тој модераторот е, ја незнам кој го стајл модератор абе xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш најдобриот го нема Шерлок Холмс!!!
исто го нема Хари потер 7.
Не додаваме повеќе. Гласајте што има, пред оскарите ќе има потесен избор. The moderator has spoken!Кога ќе го додадете Шерлок холмс? КОга ќе заврши анкетата?
Не додаваме повеќе. Гласајте што има, пред оскарите ќе има потесен избор. The moderator has spoken!
Е добро не се сетивме на стартот сега 109 лугје имаат гласано нема смисла да додаваме нови. Во фебруари нова листа, најдобрите од оваа ќе влезат таму + некои нови што ќе излезат во меѓувреме и некои што сме ги испуштиле.Kick ass и Despicable me.
Ама и ја знам, и ти знаеш и сите тука знаеме дека шерлок холмс беше најзакон!
kick ass бил базиран на стрип, ја не го знаев тоа, и кога започна филмот, кога си го постави прашањето, како никој не пробал да стане суперхерој, ме заинтересира филмот.живти се ја kick ass неможев да го догледам.
многу ме разочара тој филм.
До толку ли не ти се свиѓа бе?![]()
О Зодијаку!Не додаваме повеќе. Гласајте што има, пред оскарите ќе има потесен избор. The moderator has spoken!
Inception е солиден филм (не е за Оскар), Шатер Ајланд е Кеј Пекс кој се одвива у 50-та.Иако многу прашина се крена за Inception, лично мене Shutter Island ми е подобар. Двата се супер филмој,но вториов некако ми е за нијанса подобар...
Кога ќе го додадете Шерлок холмс? КОга ќе заврши анкетата?
Шерлок најдобар? :devil3:
мене ми беше најдобар, прееска ме критикуваше друг член на форумов оти за мене Easy A бил 9, a Social Network 6.. едноставно не ми прави кејф, си имам посебен вкус за филмови и јас така си ги рангирам според него, тоа што не му се допаѓа на некој друг е негов проблем.![]()
можам, кога може за некој шабанот аца лукас да биде најјак, може за мене да биде најсељак. А нели за вкус не се дискутира?Јас те критикував и пак ќе те криткувам, има разлика од вкус на и невкус
Едноставно се работи за неколку класи разлика во квалитет, Social Network vs Easy A ? неможеш да се вадиш на "секој си има свој вкус" во овој случај...![]()