Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нула креативност имаме,пак ќе чекаме некој потег на КР7.Добро што дојде повредава на Игуаин за време на паузава а и да се види кој е Бензема стварно.Мора зимава да се земе напаѓач.За другиве Ди Мариа се труди нешто,но со овие ако неможе со појаки ништо и од него.Озил во последно време е рупа,па со доаѓањево на Кака нека се стегни малце ако сака да зачува првотимски статус.

Нека ни е честита новава тема и да ја наполниме со успеси :)

Иначе се гледа колку фали Марсело во играва....имаме посет на топка но како да немаат идеја како да стигнат до голот,во второво очекувам уште подобра игра,шанси и некој гол во мрежата на Севиља.

Не фали толку колку што фали Алонсо, креативност нула море и пониско од нула. Нема кој да ја води топката. Ласана се труди некој пас да даде али повеке е фокусиран на сопирање на акциите отколку на градење, од друга страна па го гледам Пепе како ни ги гради акциите со долги топки. Очекувам подобрување во второ полувреме и каква таква победа.

Наликува на утакмицата со Валенсија ова. Типувам и на таков резултат, секако ако у меѓувреме не се изглупира нашава одбрана.

Ова ако е судење ја го сечам! Нека се убија судиве

НЕКА МИ ГО ПУШИ КУРОВ СВЕ ЖИВО ДА МУ ЕБЕМ ШТО ИМА ДОМА !!!!!

ДИ МАРИАААА!!!

ГОООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА УМРАТ ДУШМАНИТЕЕЕЕ

DI MARIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! СЕ ВПИЧКА НА СУДИЈАТА !!!!! СЕ ДА МУ УМРИ! ДА МУ СТОЈ ЦЕЛ ВЕК!!!!!!!!

Браво Анхел,машиноо :)

Епа го исклучи Карваљо,а два пенали не досуди за Реал,да ти се пљукнам во судијата посран.

Нека го цицне Палоп сеа,највише мерак ми е што Ди Мариа му го закачи.

Сега може да ми го испуши и судијата и цела Севиља! Педери ебани!!!

Уфффф,ми се напрај меракот !!!!!
Честита нека ни е победава,нека ни се множат ! И ДА СЕ ЗНАЕ КОЈ ВЛАДЕЕ НА БЕРНАБЕ ! HALA MADRID !

А да,мамицата в гас на судијана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom