Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Најнови шпекулации се дека Реал ќе тргне за Ведад Ибишевиќ. 18гола на 17 натпревари што би бил поевтина варијанта од Џеко а се тука некаде според квалитет несомнено дека Џеко е малку подобар но би бил одлична алтернатива во зимскиот период

Најнови шпекулации се дека Реал ќе тргне за Ведад Ибишевиќ. 18гола на 17 натпревари што би бил поевтина варијанта од Џеко а се тука некаде според квалитет несомнено дека Џеко е малку подобар но би бил одлична алтернатива во зимскиот период

Момаков изигра една добра полусезона во Хофенхајм. Ланската ми се чини беше ... и се повреди сериозно и од тогаш незнам ништо за него. Али за резерва најверојатно не би бил лош, иако има и подобри опции.

Дечки вие како фанови на Реал Мадрид да ве прашам сериозно кога бил Анхел Ди Мариа во македонија па и уште на Маседониан Ајдол?
..да не преговарал со Брацо за агент:pos::pos::pos::pos:

Xaxaxaxaxa, знаев дека од некаде ми е познат дечкото кога гледав Идол... :pos2:

--- надополнето ---

Дечки вие како фанови на Реал Мадрид да ве прашам сериозно кога бил Анхел Ди Мариа во македонија па и уште на Маседониан Ајдол?
..да не преговарал со Брацо за агент:pos::pos::pos::pos:
Браос бе масјторе,знајш колку време го барав само на Вамос реал да му го покажам,дека пуленов негов не знаел не само да играт,ами и да пејт :)

Утре со Леванте очекувам победа и ништо друго,уште во првиов меч да имаме недостижна гол разлика.
А според мене со овој состав би било најдобро да се излезе:
Aдан
-Рамос-Пепе-Албиол-Марсело-
-Кедира-Ласана-
-Гранеро-
-Педро Леон-Ди Марија-
-Бензема-​

Утре со Леванте очекувам победа и ништо друго,уште во првиов меч да имаме недостижна гол разлика.
А според мене со овој состав би било најдобро да се излезе:
Aдан
-Рамос-Пепе-Албиол-Марсело-
-Кедира-Ласана-
-Гранеро-
-Педро Леон-Ди Марија-
-Бензема-​
Го делам истото мислење :)

тренинг 21.12.10.... Cristiano со температура се повлече од тренингот.... не тренираа Casillas, Ramos, Arbeloa, ни Khedira, ниту повредените Canales, Higuaín, Dudek... од младите на тренингот беа Morata, Juan Carlos и Pacheco..... Gago и Kaká тренираа со останатите.....

--- надополнето ---

Mурињо ги омекна барањата на Пепе.

Дома или на гости играме утре и кога е реваншот?

Дома играме,а реваншот незнам кога е.

22.12.2010 | Copa Del Rey
Голмани: Casillas, Adan, Pacheco.
Одбрана: Pepe, Albiol, Marcelo, Carvalho, Garay, Mateos.
Средина: Xabi Alonso, Lass, Diarra, Granero, Ozil, Di Maria, Pedro Leon, Juanfran.
Напад: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata.
*Арбелоа одржува еден натпревар суспензија.
*Рамос е изоставен по желба на Мурињо

"We will see how Cristiano Ronaldo evolves before tomorrow's match. Regarding Sergio Ramos, we decided to force his return for Sevilla, but we don't want to risk anything tomorrow."

Не е изоставен по желба на Мур туку по препорака на докторите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom