- Член од
- 2 јули 2009
- Мислења
- 495
- Поени од реакции
- 83
фала :smir: на гугл транслејт давашев „благодарам хоби“ затоа ми беше чудно„Фала публико“. :smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала :smir: на гугл транслејт давашев „благодарам хоби“ затоа ми беше чудно„Фала публико“. :smir:
Е вчера да не бевме нешто посебно надиграни. Вчера беше прашање кој ќе даде прв гол. Ако голот на Педро не беше поништен сигурно Барса освојуваше, ама бидна тоа шо бидна.Една работа која многу ме нервира кај некои навивачи на Барса е што кога Барса победува за нив тоа се лекции по фудбал, вонземјански фудбал и слични срања.
Ама затоа пак кога Барса губи, е тогаш се нијанси во прашање, omg патетики:kesa:
Прво, не сум машкоЕ вчера да не бевме нешто посебно надиграни. Вчера беше прашање кој ќе даде прв гол. Ако голот на Педро не беше поништен сигурно Барса освојуваше, ама бидна тоа шо бидна.
и толку си читал мпо форумов ама со Херкулес бевме надиграни и лани со Интер првата бевме надиграни.....just for the record.