Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дап, сложен.Прегледај го приврзокот 427906
Вака на слика изгледа ќе се прошетаме до титулата, ама па да се игра против Ноа во Арка место на стадион нема да е лесно.
Сериозно, упитно е какви се ниви ги очекуваат фудбалериве во натпреварувањево. Вчера против Сервете теренот беше ужасен, веќе го видов Нкунку раскостен. Со оглед дека бркаме ЛШ сезонава Конференциска би терал со играчите кои нема да ги продадеме, плус Мудрик, Дисаси и Бадиашил.
Конференциска би терал со играчите кои нема да ги продадеме, плус Мудрик, Дисаси и Бадиашил.
Не знам дали примети, ама Јоргенсен се поткопа во "тревата" при голот за 2-1, затоа и го дадоа голот уствари.Вчера против Сервете теренот беше ужасен
Ми нели е исти газда ?Сме го продале Вашингтон во Стразбур за 18 милиони. Решил Боели секој лоопхол да го користи.
Двајцата се пред потпис со Али Али.Ivan Toney’s currently undergoing medical tests approved by Al Ahli in London. Осимен во Челзи?
Al Ahli keep planning to sign only ONE between Osimhen and Toney.Двајцата се пред потпис со Али Али.
Секакви шпекулации излагаат, највератно денес нема да го потпишат Осимен ради што ги имаат попунето местата за странци, но таму рокот трае до 2ри Септември. Осимен тешко ќе одбие тоа што му нудат арапите.Al Ahli keep planning to sign only ONE between Osimhen and Toney.
Освен Астана на гости кај Борат кое е скроз безпотребно малтретирање таму да се патува.- Gent [h]
- Heidenheim [a]
- Astana [a]
- Shamrock Rovers [h]
- Panathinaikos [a]
- Noah [h]
Фино![]()
Феликс беше исфорсиран исто да го тргнат Галагер.
Иако не го сакам Санчо, пооптимистичен сум за трансферов ако го бркаат без да мора да им го дадат Стерлинг на Јунајтед. Затоа што така ќе беше само исфорсиран трансфер колку да го тргнат Стерлинг. Вака делува дека го зимаат затоа што стварно веруваат дека може да се врати на тоа што беше во Дортмунд пред неколку сезони.
Да, затоа не ми се свиѓа трансферот. Се надевам дека ќе не демантира сите и конечно ќе го исполни потенцијалот.Феликс беше исфорсиран исто да го тргнат Галагер.