Во кој град од светот најмногу би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Montreux definitivno.Nema bolje mesto na planetava.

Амстердам ИЛИ Кингстон (Главниот град на Јамајка)
Градовите на МАРАТА о јееееееееееее
а во азија ви сакал некаде кина или јапонија за да имам најновата технологија на дофат :):):)

Новосибирск, или Чернишевски во Русија.

Рејкјавик, штознам зашто?!? А да живеам на сите овие прекрасни места што се споменати погоре нејќам, затоа што нема да го ценам тоа што е мое (македонска работа, бе), туку сакам да ги посетувам и да останам некое време у нив (да речеме едно месец дена)..

Virus напиша:
Амстердам дефинитивно Таму е светот на младите
А ти цел живот млад ќе бидеш?!?!!?

Skopje zatoa sto go obozavam a ako sum primoran togas moze Majami ili Vancouver!

jas sakam da ziveam vo golem grad so mnogu gratski metez a voedno i prekrasni plazi..zatoa bi go odbrala Rio de Jeneiro

najiskreno bi sakala da ziveam nadvor od makedonija ali ne bilo kade po sekoja cena...sepak si ja sakam mn mojata tatkovina ali epten mi lezi na srce da ziveam na florida ..osobeno vo majami ..ali toa e toa ..koj kako si ja naredil u zivotot..--sudbina--od nea ne se bega:):)

Сакам да живеам во Англија,било каде таму(Ливерпул,Манчестер,Лондон,Бристол)
Ама најмногу ја сакам МАКЕДОНИЈА

Лондон,Парис или Берлин.Најубаво е таму од европските земји

New York ili vo nekoj grad na more,so preubavi plazi i sekogas temperatura nad 30 stepeni.

У Барселона, топло време, голем град и што е најважно секоја недела мојот омилен клуб да го глеам на ноу камп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom