Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 април 2006
Мислења
612
Поени од реакции
11
Како ви поминува ноќниот живот во Битола?
Каде излегувате најчесто?

Pozitiv , Milienium. Simbol i Gtp denski a nekogas retko ako mozam da gi svaram sveganite om i Rascekor.
Se na se ubaf e zivotot Bitola:)

:icon_lol: Gt sega-zasega. Porano Nativa,ama poke jok. Intermezzo mi e zakon mene :raz:

Se na se ubaf e zivotot Bitola:)[/quote]

:star:АБЕ ЗА ТО ДЕКА Е УБАВ НЕМА ЗБОР-А ОСОБЕНО НАВЕЧЕР

Slusam Swing - La cinema go otvorile , detsvoto si go pominaf tamu. Kako e tamu ? Ste bile ?

Излегвав во GT али сеа го запустија кафичот, така да, ќе треба да се бара ново место за излегвање.

Абре Битоља е прекрасен град абре неми појма кави чупиња иајт!!! Тоа лепотици до лепотици!!! :lud:

Virus напиша:
Абре Битоља е прекрасен град абре неми појма кави чупиња иајт!!! Тоа лепотици до лепотици!!! :lud:
De bre grdi se Bitolcankite , sho tie :)

Intermeco mi e super mene, a i FX mi e dobro za na kafe preku den.

Абе ај кафичите, ај ноќни клубови, ама да работеа до 4 сабајле супер ќе беше, а не вака шемата у Битола е у вторник еј у вторник е шемата и само Барот работи до 4 у тој ден, т.е. тогаш е студентска забава. А у остали денови се работи до 1. И после шемата е по интернет кафињата и дремење на интернет до сабајле и тоа ли е ноќен живот?

И после зашто DJ-иве нејќат да праат журки у Битола.

Vodka , Bitola ne e mesto za takvi zurki , letoto beshe sandra Collins Heraklea i bese tolku glupo . Na Bitolcani poveke mu odi sex drugs i turbo folk , i ova go kazuvam BEZ navredi .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom