Врска со „врски“

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм... Најмногу што сум дозволил преку "врски" е некои другар(к)и да го дознаат бројот/мсн-от од девојката која ми се допаѓа. А потоа, запознавањето, оставањето на позитивен/негативен впечаток, флертот, и евентуално, договарањето на состанок, го сметам за работа која најдобро би ја завршил јас, и нормално, девојката со која комуницирам. :smir:

не сум се нашла баш во ваква ситуација но сакам повеќе дирекно некако глупо ми е тоа со аберите па од трети лица штознам може пак да возвратам ако ми се свиѓа машкото

Не сум пробал преку врски што денеска гледам многу е модерно, но сепак олдскул мислам дека е најдобро и за двајцата. Така преку врски баби со внуци, другари со 10ти братучетки и слично ми доаѓа баш како проституција некоја и тие се макроата. Уште пари да ти бараат за тоа фали и слободно и така да се нарече.

Ма најбоље е: идеш на некоја на шанк и директно прашуваш: Wanna fuck, baby?

Барем одма занеш на што си:smir:

Глупаво ми е некој друг да ми месте дечко,ако веке толку ми се свига,не верувам дека некој друг подобро ке ја заврше таа работа од мене:)
Исто нејкам и машкото да прака другари и слично,до сега неам прифатено ни една таква понуда,стварно е безврска,место он да дојде,да направеме муабет...а и шо има врска ако добие корпа,ништо страшно:)
Верувам дека повекето девојчиња преферират директно да им пристапе некој отколку преку "стројници".Цене се храброста и искреноста!(добро не да се претера со искреноста:))

Ма најбоље е: идеш на некоја на шанк и директно прашуваш: Wanna fuck, baby?

Барем одма занеш на што си:smir:
И одма добиваш шамар поради лошата шмек техника! :smir:

И одма добиваш шамар поради лошата шмек техника! :smir:

Или повратен одговор:

Имаш ли со тебе 50 евра? :sekss:

Или пак ти доаѓа некоја грамада од чоек се избацува што ќе го глеаш како што гледаш некоја висока зграда и ќе си мислиш кај ќе те закопа овој.:smir:

Jas pak mislev deka pogolemiot del od vrski se so strojnici ovde gledam site sami se zapoznavale bravos jas si priznavam :kesa: deka me zapoznavale drugari,komsii,rodnini,podalecni i pobliski prijateli i ne gledam nisto loso vo toa i iskreno duri mi e malku poprijatno za da se preprodi taa pocetnicka trema.

Не бе вака нема шанси.. Мислам ми иделе да ме прашаат као - Сакаш ли да се муваш со другар ми и такви ствари али ја редовно одбивам па каков сака нека е типот.. Ја сум директна па затоа сакам и директни типци.. Ако има некој нешто да ми каже или сака нешто да напрај нека биде маж да го напрај.. Е сеа може и корпа да јаде али битно бил маж и пробал.. Многу ми е кретенски преку другари/другарки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom