Врска со „врски“

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Да се разбереме ... јас не сум исто така толку слободна и не секогаш ми било како песна лесно да се зближам со некого ... но си доаѓа и тоа ... затоа кажав како помали во ред е тоа да го правиме, но кога сме веќе зрели со над 20 и нешто години не би требало да го има тој начин ... утре ти ќе си со таа девојка и ти ќе треба да правиш све понатаму ... или можеби и за тоа треба да бараме стројници?:star: :icon_lol:

хехе, епа дивајн ти имаш 26 години а јас 17 .. ни на мене не ми требаат стројници (90%) ни на тебе .. али муабетот ми беше дека не се сите како нас да се снаоѓаат со дечковците и девојките :):):):)

вистина мрзам нешто таво да оди преку луге зашто јас кога ќе му кажам на еден па послле ке го исповртат и ке испадне сосем друго затоа јас сум човек што во принцип кажувам све во фаца така да и јас сакам да ми кажат све во фаца.а ко второ ако ми се свига некоја се разбира ке и кажам во фаца и ќе се обидам да и симнувам џвезди за да ја освојам или да ја здобијам.и не е битно дали првпат ја гледам или ја знам све исто е така да било како да е кажувам све во фаца сепак мислам дека така е поубаво!!!

Кога се во прашање овие работи сум најслободна. Не ми требаат ни другари ни другарки - се сама си правам. Претходно му давам до знаење дека ми се свиѓа, тргнувам во лов и на крај пленот е мој. Никогаш некој друг не ми правел работа и нема да дозволам тоа да се деси. Имам уста, имам приспат одам и сама си ја вршам работата. Искрено, нема поглупаво нешто од врска со врски.:nesvest:

Nikogash mi nemaat mesteno nekogo. Sama se zapoznavam, sama procesiram dali e nekoj za mene ili ne e, taka i ako napravam greshka vo procenuvanjeto- kje bide samo moja.
Sepak sekoj chovek najdobro znae shto saka da ima pokraj sebe.

Се има случено да ми рече некоја другарка ај да те упознаам, ама да ми местат девојка, па не сум ретардиран. Стално викам глеаш девојка ти се допаѓа идеш и се упознаваш. Нема ништо страшно. Или ќе ти мавне корпа или искачате пак заедно. Ако ти мавне корпа: па не е само она, тераш даље. Ако не ти мавне корпа: ете шанса да се ќари нешто :)

ми местеа еднаш една девојка али на слепо (никогаш ја немав видено) и викам ај ќе се запознаам; АМА кога ја видов :ija: и од тогаш боље сам ќе си барам девојка и сам да си се снаоѓам

Dali mestite zenski/maski ?

Gledam po Skopje po kafici nikoj na nikoj ne se pusta ... samo se gledaat luge

Izgleda i tuka mora so vrski ...

Prasanjeto e dali mestite drugari /drugarki pa taka se zapoznavaat...

kazete nekoja slucka dali uspesni bile vrskite ...

dali Vas Ve zapoznale taka nekogas ?

Ajde malce da diskutirame za ovoj fenomen

Licno mene nikad nikoj u zivot ne mi namestil devojka , jas sum mestel ama uvek bezuspesno ... e sea me interesira vie so mislite

не е дека мора со врски, туку е неспособноста на машкото/женското да прииде.
за жал слушам се појќе и појќе муабети од стилот на другар ми сака со другаркати.
глупаво, сељачко....

го имам направено тоа,преку другарка ми,па другар на дечко и ми се допаѓаше,и реков да ме запознаат,му се допаѓав и така тргнавме,па фала на Господ супер ние!нема потреба за срам,барем ја така мислам!

најдобро сам да да си ја средиш работата:smir:
а не е и лошо да дознаеш какво мислење има за тебе на прв поглед,така одиш на сигурно :)

Да се разбереме ... јас не сум исто така толку слободна и не секогаш ми било како песна лесно да се зближам со некого ... но си доаѓа и тоа ... затоа кажав како помали во ред е тоа да го правиме, но кога сме веќе зрели со над 20 и нешто години не би требало да го има тој начин ... утре ти ќе си со таа девојка и ти ќе треба да правиш све понатаму ... или можеби и за тоа треба да бараме стројници?:star: :icon_lol:
се сложувам со тебе,но мојата случка горе,беше кога имав 15год,а сега на 20г не иде во предвит-сројници

Значи, дали сте имале ваква врска? Нешто како со стројници, другар/ка му зборува за вас, пушта добри абери, преку други (трети) личности дечкото/девојката добива ваш телефон, па конечно после триста ситуации излегувате со личноста и оп врска.

Очекувам да нема одговори од типот: „Не, не сум бил/а и немам што да кажам“. Ако не сте биле во ваква ситуација, претпоставете дека некоја личност ви кажува дека му/и` се допаѓате на некој/а. Како би реагирале?

Ако ви се допаѓа личноста, дали би прифатиле таква игра или од старт ви се одбивни луѓето кои немаат храброст сами да ви пристапат и чарето го бараат преку други луѓе?

Ете тука можеме да ги ставиме и врските кои почнале со тоа што некој/а другар/ка ве запознала со личност која подолго време ви се допаѓа, но не сте имале начин како да се запознаете или прв пат ја гледате и уште веднаш ви „застанало“ окото на нејзе.

Па, повелете.

Застапник сум на теоријата дека во Македонија овој е единствениот начин или како што јас го викам медијаторство. Може не во буквална смисла на средношколски речено Брат ај мести ми ја оваа, ама иницијалниот контакт мора да биде преку некој си Метју Нимиц, брат, сестра, другарка, вујна итн. Доволно е да отидете до темата Каде сте го запознале вашиот дечко/девојка и во 80 и кусур посто од случаевите ќе сретнете коментари од типот пааа седевме на роденден, забава курци-палци и дојде братучед ми со некој другар и овој наводно му рекол дека му се свиѓам ама мене кур ме болеше за него од почеток али после најдов број и се слушнавме и еве заедно сме 5 месеци 23 дена 14 часа и 7 минути и супер ни е:back:.
Знам дека има исклучоци и баш сакам да чујам и такви мислења од некои што тргаат партизански каква била реакцијата. Ама баш онакви си ја видел во дискотека, кафич, автобус, и не ја знаеш од порано преку Перо а си и почнал муабет. Далеко е Европа.

Proceduralno

Ja mislam da se smeni nazivot vo Vrska PREKU vrski ne so vrski vaka mi se cini ko da se zbori za vrska so svalerisuvanje...

Inace u Makedonija mnogu tesko ide BEZ VRSKI... zboram zanormalni luge prosecni bez mnogu pari , ne preterani lepotici i lepotani ... znaci normalno u globala Tesko ko so rece sussaro :helou:

Gledam po Skopje po kafici nikoj na nikoj ne se pusta ... samo se gledaat luge

Еве што е целава работа некој тип ќе види некоја ептен симпатична
женска ќе ја гледа ама нема да има храброст да и се пушти поради помислата види ја оваа многу убаво изгледа, зафатена е, нема да да сака да се запознае со мене......итн. Целата суштина е во самодовербата и храброста :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom