Секоја секунда е важна (Бугарска цицка од 3 кила)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
StormAngel напиша:
Милке, душо, срцето ме боли мамо, Милка вади цицка. :)
Ама цицево таман онакво, округло...сочно, нежно. Мхм, мхм.
Дај не заебавај Сторм. Шо виде убо во цицката освен то шо е голема? Прво има многу гадна и мала брадавица и целата ко да и забегува на едната страна. Второ типката има голем стомак шо значи дебела е. Според поставеноста на нејзината рака, изгледот на нејзините прсти како и изледот на ноктите се гледа дека е некоја тетка со минимум 28 години. Бојата на блузата како и големината на прслукот .. ма шо да коментирам иако не ја имам видено, иако не ја знам типкава нема вкус и е ружна. Толку од мене .. а ти кајгано мешај.:bip:

The`bItCh напиша:
Дај не заебавај Сторм. Шо виде убо во цицката освен то шо е голема? Прво има многу гадна и мала брадавица и целата ко да и забегува на едната страна. Второ типката има голем стомак шо значи дебела е. Според поставеноста на нејзината рака, изгледот на нејзините прсти како и изледот на ноктите се гледа дека е некоја тетка со минимум 28 години. Бојата на блузата како и големината на прслукот .. ма шо да коментирам иако не ја имам видено, иако не ја знам типкава нема вкус и е ружна. Толку од мене .. а ти кајгано мешај.:bip:

Цицката како прво е поставена токму затоа што е голема:)
Второ:
1. има слатка и мала брадавица (забегува, wtf?)
2. Не е дебела туку елегантно пополнета. Башка говориме за вкусови, а тоа ти е заебана работа. Ако ти сакаш солено, не значи дека и јас на солено се палам. Благичко сакам...
3. Што има врска поставеноста на нејзината рака, изгледот на нејзините прсти (како забележуваш такви работи кога сликата е ептен мутна, со low резолуција нема да те прашам), изгледот на ноктите со нејзините години? Имаат, ама тоа од оваа слика не можеш ама ич да го процениш. Освен по поставеноста на раката, а тоа е јебем-ти-истражувачко-новинарство.
4. Градникот е толкав затоашто има со што да го наполни :)
Се на се, истражувањево ти е катастрофа пер. Боље занимавај се со предвидување на времето или нешто у таа категорија :)

Се извинувам на сите кои се почуствуваа загрозени од пропорциите и шармот од левата цицка на Милка. :)

Што и фали бре? Ма цицка е цицка, па каква и да е!

Ништо не и фали, поготово на оваа. :)

Лелееееееее кои анализи за колку грда слика ...:pos:

Да да, сите жени се љубоморни на жени со поголеми цицки од нивните.
Факт. :pos:

Acid напиша:
Да да, сите жени се љубоморни на жени со поголеми цицки од нивните.
Факт. :pos:

Не сите, само одредена група :)

Не ми извртувајте муабети PLS...кажав грда слика комплетно не делови:kez:

sagaqua напиша:
Не ми извртувајте муабети PLS...кажав грда слика комплетно не делови:kez:

Е малку со ниска резолуција ама ја има поентата точно на средина :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom