Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Честита нека ви е новата тема и од мене и со среќа во иднина!

П.С. Убав вовед :)

Нека ни е честито темата и нека се множат трофеи! :wink:

Какво е инфото за повредени после рапрезентациите?

Можно ли е за прв пат да немам повредени после репрезентативните утакмици ???:vozbud:

Чекајте бе пријатели, уште се немаат ни истуширано, а не вратено назад во Лондон :D Кога ќе се вратат, ќе видиме :) Иначе добра утакмица имал Фабиански. Ван Перси според играта не бил сеуште нај нај спремен. Аршавин изиграл цела утакмица за Русија, па ќе видиме дали ќе игра со Тотнам. Насри маестерален, Сања на ниво. Шамак голче. Гибс излезе во второ за Англија.

Ајде и јас да пишам, се најубаво да средува сезонава

Ајде ТЕО нека ти се оствари желбата во сабота, па да го напрајш Ушкото од г...о подолу!!!

абе знаете ли што бидна со ремзи сеуште го нема на терен ??

абе знаете ли што бидна со ремзи сеуште го нема на терен ??

Само треба да влезиш на Арсенал.ком и толку...Али ако си ограничен во развојот, еве....

Aaron suffered a broken leg against Stoke City in February but is now back in full training. Despite this, Arsene Wenger said he did not expect to call on the midfielder for the month of November. “You have to give him at least one month competition with the reserve team," said the manager on November 1

--- надополнето ---

Едит: И повторно, нов апдејт за повредата на Вермален, и повторно исто, па исто.... Јас мислам дека треба да купи дефанивец Венгер.... Вермален, очигледно, додека да се врати во форма, ќе помини и Боксинг деј... Епа веќе... Крајно разочаран од неговата ситуација, и од тоа што не можат да ја лоцираат повредата

Само треба да влезиш на Арсенал.ком и толку...Али ако си ограничен во развојот, еве....

Aaron suffered a broken leg against Stoke City in February but is now back in full training. Despite this, Arsene Wenger said he did not expect to call on the midfielder for the month of November. “You have to give him at least one month competition with the reserve team," said the manager on November 1

--- надополнето ---

Едит: И повторно, нов апдејт за повредата на Вермален, и повторно исто, па исто.... Јас мислам дека треба да купи дефанивец Венгер.... Вермален, очигледно, додека да се врати во форма, ќе помини и Боксинг деј... Епа веќе... Крајно разочаран од неговата ситуација, и од тоа што не можат да ја лоцираат повредата

Боксинг деј ? Он ќе биде повреден до февруари, а не форма да врати :D

Е тоа шо се дешава е стварно засрамувачко..Како неможат да му ја откријат повредата!!!??????????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom