Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Иако не беше пенал, не му верувам на МЛС некако против Родриго или кој и да биде на десната страна. Некако поголем проблем ми изгледа дека ќе биде он отколку Кивиор. Би одел ја со Вајт-Салиба-Кивиор-Тимбер
Братот ме натера да си изедам се шо кажав. Какво утакмичиште изигра, без страв. Се одбиваа играчиве од него, не ми се верува дека е 18 години

Победа на волку битен европски натпревар немало од 16ти февруари 2011 и 2:1 со Барса, Вилшер кога везеше. Разликата е што таа Барса беше далеку тимски подобра од овој Реал, ама важноста на натпреварот е слична (поважно е сега дури дека четврт финале), начинот на победа е далеку поубедлив сега. Друг ваков натпревар 5:1 со Интер од 2003 и Реал 1:0 2006 (ете и Јуве и Виљареал после тоа нека се вбројат), али некако се мислам дека ова ни е најголема победа во европски натпревар досега, гледајќи од аспект на комбинација од важност на дуел и резултат. Не ги рачунам дуелите во купот на победниците на куповите тука кога сме играле финале, не ми се исто ниво и важност (може за тоа време биле).

Последно уредено:
Одегард слободно може да се продаде, ај сиктер
Автоматски споено мислење:

види го, дај му ја во фор на Мартинели бе слепец

Ги убија! Браво.
На овој двомеч најмногу критики имам за судиите што им дозволија на реал гнасна игра.

Братот ме натера да си изедам се шо кажав. Какво утакмичиште изигра, без страв. Се одбиваа играчиве од него, не ми се верува дека е 18 години
Добро бе добро, you made your point ffs

Што очекуваме со ПСЖ ?
Мене ми е ептен 50-50, прејак фудбал играат оваа полусезона.
Штета за жолтиот на Парти, многу глуп потег, ќе фали ептен.

Колку фалеше Парти вечерва, да му се мочам у глупиот мозок за жолтиот без потреба што го направи со Реал.

Falese Partey epten i plus cel koncept se sjeba sto morase da pokriva tamu Declan, a toa povlece Merino na pozicija od Declan a se gleda deka e mnogu pokorisen kako spic vo momentalna formacija so negovata visina pa mozebi podobro ke bese Merino napred a vo sredina Nwaneri Declan i Odegard… ama to e sto e.

Море не треба Одегард да игра. Вчера доволно му беа 60 мин, не ми се веруе како не го гледа тоа Артета или па не му веруе на Нванери доволно

Луѓе, цела сезона неаме напад. Не се криви ни Петко, Јанко, Станко ако нема некој напред што ќе потегне играчи на него и знае да заврши шанса. Цела сезона си играме прати ја на крило и од тука праи што ќе праиш.

Се супер трансфериве само зошто Нони Мадуеке? Зошто секој трансфер период мора од Челзи да земаме играчи побогу. Ајде Кепа ботот за втор голман ок ама зошто Нони... па уште ако го земаме Езе нема да има никакви минути за Нванери и ништо чудно да си замине за некоја мизерна сума дека има само уште една година преостаната од договорот.

Се согласувам Мадуеке ми е сосема непотребен трансфер.Донеси таму Родриго можи да покрива на двете страни еден од Мартинели или Тросард можи да лета. Мартинели ако навистина има понуда од 85м одма би го спакувал доста стагнира последниве две години.Што се однесува до напаѓач Ѓокерес е 90% готова работа реално мој прв избор Шешко од старт не ми се допаѓаше делува дека има потенцијал ама ретко кој го искористува.

Артета ќе умре ако не купи играч од Челзи, разбирливо е, не му замерувајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom