zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.505
- Поени од реакции
- 6.322
100 додавања згрешивме во наша половина и уште 100 во нивен шеснаесетник, среќа абер немаат и хадерсфилд...Де бре, сме биле и многу полоши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100 додавања згрешивме во наша половина и уште 100 во нивен шеснаесетник, среќа абер немаат и хадерсфилд...Де бре, сме биле и многу полоши
.[DOUBLEPOST=1549735289][/DOUBLEPOST]Овој Суарез дваесет минути бил на теренот, јас последен пат го видов во 94 минута кога беше во офсајд
Немам што повеќе да додадам и одземам од забелешката која ја напишав. Ако бараш значење некое, нема, чиста констатација дека не го заприметив, ми избегал моментот кога влезе во игра меѓудругото и така. Не избрзувам со донесување никакви заклучоци после волку малку изиграни минути.
Машала, со среќа нека му е, ни служеше добро долги години, ни донесе убави моменти и трофеи со неговите голови и асистенции.[DOUBLEPOST=1549907630][/DOUBLEPOST]А никој веќе не дискутира, стана нормална состојба најскапиот играч кој зема 350.000 неделно да го нема ни на клупа, веќе не се ни трудат да го оправдаат отсуството негово, ептен забегана работа, кога ќе се жалиме летото дека нема пари за играчи треба да се сетиме колку милиони за потенцијални трансфери и плати се буквално фрлени во ѓубре оваа сезона што Озил буквално си ја преседи дома.
Најмака ми е што Озил играше 5 години со Жиру како напаѓач,а сега кога имаме играчи во напад како Лаказет и Обамејанг Озил де на клупа де дома поради магот на клупа.Наместо да се поработи екстра на него и да го инкорпорира во составот,овој инат тера.Лака,Оба и Озил напад е стварно страва напад.А далеку од тоа дека е потрошен играч.Спукана е до плафон меѓу двајцата.