Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ти не си трол?
Мислам сакаш некој да те зрачи со ренген и да ти го драпа детето?
Авионски превоз не е обрска туку избор.
Можеш да патуваш со кола, воз, автобус, пешки, на коњ, точак..... сакаш авион? одиш на скенер, неќеш скенер? ете ти автобус или кола....
Овие се болни!
...
Мисли малце-ве учеа за транспорт!!
[/COLOR]
Убава слика е паѓа авион во петровец оти некој БОЛЕН се распукал по пилоти,стјуардеси...па до тебе трчаат луѓе кои ГОРАТ,офкање.
Мисли малце-ве учеа за транспорт!!
Џабе, изгледа бегал од тие часови...а можда и тропнал некоја година![]()
Авионски превоз не е обрска туку избор.
Можеш да патуваш со кола, воз, автобус, пешки, на коњ, точак..... сакаш авион? одиш на скенер, неќеш скенер? ете ти автобус или кола....
Е да бе, затоа што треба децата да се претресат - вработените се педофили.
Добро бе, има ваљда луѓе обучени и верификувани за таа работа, нешо педагози, лекари ли, што ти ја знам...
Зарем мислите дека АлКаеда и слични паметњаковичи нема да нафилуваат дете со експлозив или што и да треба? Мислите дека они у нивните глави не би направиле такво нешто со дете?
Абре Алахова воља* ако е тоа, што е тогаш едно дете наспрам неа.
* у нивните глави, секако
детските емисии на АлАкса ги памтите:
![]()
Немаат они никаква здрава перспектива за животот, ниту на децата.
Знаеш дека килограм ВХ при воздушна експлозија убиваат минимум 70 000??
... бин ладен од пештерата ќе праел зулуми...
Остајте го Бин Ладен да почива на мира. Тоа што му го наредија Америте, он чесно си го одработи.
Тоа што се случува по 2001 е истото што се дешавало во хитлерова Германија: тој ги обвинувал Евреите за огромните германски загуби во ПСВ, а САД тоа го прај вака:
Мислам многу, ме учеа за транспорт нема потреба ти да ме учиш. Детектор за метал е доволно за да се откријат потенцијални предмети со кои некои може да го загрози авионот и патниците во него. А да дозволам некој да ми го претресува детето и да го фаќа таму каде што не треба не дозволувам па и на лице место пред цел аеродром да ме пукаат.
--- надополнето ---
Извини, не знаев дека си ти толку паметен.
Еве да речеме утре мораш итно да одиш во америка на онкологија или кардиохирургија не можеш никако да стигнеш таму освен со авион а другите начини се спори.Авионски превоз не е обрска туку избор.