Лонгорија и АЛБИНА :)))))))))

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.308
Поени од реакции
34.702
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Јас сфаќам некогаш да се преведе некоја сторија од хрватски на македонски. Исти се новостите, тоа не е страшно. Ама кога преведуваш бе, барем да не правиш вакви киксови. :pos:

Пази го преводов:

Чиј задник е подобар: На Албина или на Лонгорија?

Вистинскиот текст (и наслов) земен од еден хрватски портал е:
Čija je guza bolja: Albina ili Longorijina?

Што би му дошло нешто како:
Чиј задник е подобар: На Алба (се мисли на Џесика Алба!) или на Лонгорија?

Џесика Алба ја претворија во Албина! :icon_lol:

(хрватски портал)
albina-cro.gif

(македонски - Точка)
albina.gif

:pos:

I jas procitav ova...mislev deka e nekoja albanka prvo pa posle vidov sto e hehe :)

Ti ebate se nesto albanki ti se vrtat v glata, dan' te je nesto spermica u glavu udarila od obezsexnosta koja ja dozivuvas pri zivotecot?

искрено и јас се утепав од чудење,
ништо ново...и кај прават copy-paste па уште не знаат да преведат

Фушерска изработка.
Пљукни, залепи.

a be moz samo taka na galeno si ja narekle albina - albince :)

Изгледа незнаат дечкиве дека хрватскиот јазик има падежи. Па зборовите така им доаѓаат - Албина гузица. :) :)

Денес го сменале. Што значи - Читаат Кајгана. :)

да не знае некој зошто од точка не се довнлоадираат тоа клиповите? Некад сака а некад неќе. Но повеќе неќе. Ќе стиснам на клипот и ми ја отвара насловната. Или ќе стиснам save as и ми снима документ php.

Што дрндате и вие! Сте стасале до седмиот падеж и им солите мозок на дечките, а тие сиромашките од друга граматика учеле, кај што има само пет. :)

Сериозно: катастрофа, еј! :( Мајкооо, ова сФе треба да се убие... Кај преведуваат и крадат, па не знаат ни како да го направат тоа. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom