Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Исто avast free, го користам повеќе од 2 години и многу сум задоволен.

Никаков Антивир & ИнтернетСекјурити 2011

Никаков брате :D
Епа или имаш Линкус или си многу среќен што до сега не си кркнал некој вирус.
Мојот цимер така имаше среќа некое време, после...го фати катаклизма :)

hp-tab1-summer-eng.jpg

Avast, Be free | Download

stipsburg напиша:
Епа или имаш Линкус или си многу среќен што до сега не си кркнал некој вирус.
Мојот цимер така имаше среќа некое време, после...го фати катаклизма :)

Не, виндовс хр иам,и го реинсталирам еднаш у 2-3 месеци,не ми се погодил до сега некој антивирус и не му се замарам зш и коа сум имал пак сум го реинстал. на ист период а и машинеријава ми е од ексЈу додуша

Koristev Kapsersky ama posho mi e slab kompjuterov instalirav eset smart security i malwerebytes anti-malwere..

AVG. Иначе тој го знам највише, со него почнав и така натаму. Најдобар е според мене Avast, бидејќи може со него да се скенира пред да се подигне виндоус, а најлош Avira, бидејќи највише од криптерите палат на него :)

Користев MSE (Microsoft Security Essentials) ама го сменав бидејќи не можеше да фати еден обичен биндиран фајл..!! И сега користам Avast Internet security.:drk:

kako ne... koristev jas avast, gi naoga virusite ali ne gi otstranuva site bas... podobro si simnuvam trial kaspersky ama najdobar e

Имав Аваст ама нешо ми се поеба и веќе 2-3 месеци немам никаков антивирус и резултатите се зачудувачки :vozbud: Немам фатено ништо(или така мислам) а и компјутерот не ми е поспор а не ми е форматиран повеќе од 2 години :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom