- Член од
- 23 февруари 2005
- Мислења
- 2.460
- Поени од реакции
- 44
Dr.Gonzo напиша:Ај јас вака, пошо не разбирам многу:
Користам Spybot 1.4 RC2b и Microsoft Firewall. Сакам да инсталирам и Kaspersky Personal.v5.0.227.
Освен тоа, www.firewallleaktester.com тестерот ми го препорачува Look'n'Stop Firewall-от.
Е сега прашањево ми е - дали се компатибилни Spybot 1.4 RC2b , Kaspersky Personal.v5.0.227 и Look'n'Stop Firewall и дали има потреба и од трите за да ми е добро заштитен компјутерот.И дали можат да ми направат некаков проблем, ако ги користам истовремено ?!![]()
Сите тие програми се компатибилни, имаш добра заштита, плус ако ја користиш extended database update кај Kaspersky, тогаш си заштитен од сите спаери и кeyloger- и.
Look'n'Stop e одличен, само треба да знаеш добро да го подесиш, како и секој друг firewall. Употребува минимално меморија, нема ни да го осетиш на компјутерот.
Јас го користам една година веќе на едниот компјутер. Отсекогаш се јаделе со Outpost

Единствен проблем со Look'n'Stop е што не постои крек за него :wink: Но се исплаќа да си го купиш, еднаш плаќаш и го имаш цел живот, повеќето се со лиценци за една година и потоа мораш да доплаќаш.